Tagga julkalendern och chokladkalendern!


Hej på er! Ligger här i min säng ocg har precis sett veckans Glee avsnitt. Ni har väl inte glömt att julkalendern börjar imon? 7.15 börjar den! Ska sitta bänkad framför tvn helt klart. Även fast ni kanske tycker det ät lite barnsligt så struntar jag i det. Julkalendern är ett måste att se varje år oavsett hur dålig eller bra den är. Bara jag hinner nu på morgonen annars får jag se den på kvällen med lillebrorsan.

Årets julkalender hette "Tjuvarnas Jul" om jag minns rätt. Hoppas att den är bra nu så det inte är en så dålig som super snälla silver sara julkalendern var för två år sedan. Det var ingen hit, men såg den ändå. Ska också få mumsa i mig choklad från min chokladkalender. Göttans! Skulle kolla film dirket på morgonen imorgon också, skönt att få en slapp morgon så man inte behöver börja arbeta med hjärnan direkt. Kan slö kolla på filmen istället och ta det lugnt.. Vet inte vilken film det blir, ska bli spännande och se vilken som visas.

Åh, vad jag älskar julen. Snart är den äntligen här. Bästa tiden på året! Wiho! ♥

Kram på er mina änglar! Ha det bra ♥

Pluggar för fullt



Hej på er alla fina änglar! Sitter här med boken framför mig och grejar med svenska arbetet som ska lämnas in på torsdag. Har en massa plugg denna och nästa vecka, men ska försöka blogga så bra jag kan. Känns skönt att få skriva vad jag vill nu. Det är inte så roligt att beskriva hur platserna från boken ser ut och beskriva bokens budskap. Men skolarbete är inte alltid kul. Det är bara att leva med och hänga med i svängarna. Hopaps ni har haft en bra dag. Ha det super! Kram ♥

http://imfancy.blogg.se/images/2011/fanny-lyckman-mad-ladyliten_176270726.jpg
http://imfancy.blogg.se/images/2011/fanny-lyckman-mad-lady7liten_176270682.jpg
Snygga bilder lånade från snygga Fanny.

En ful färg blev snygg



Målade naglarna i söndags innan kalaset började och nu har jag tid att visa er hur de blev. Tog en ganska ful färg som bas och svart streck vid kanten av naglarna som ni ser och då blev de faktiskt helt okej. En ful färg blev till slut snygg.

Varmchokladmys



Hej på er änglar! ♥

Hur har ni det? Jag har det bra, har kommit hem från skolan och tagit mig en kopp varmchoklad. Varmt och gott, behövde få värma upp mig efter jag var ute. Även fast det inte var så jätte kaltt så kände jag mig kall. Ska sätta igång med svenska arbetet som ska lämnas in denna veckan. Ska också bestämma något till nästa svenska arbete. Vet inte alls vad jag ska skriva om. Får välja helt fritt så nu ska jag se till att jag läser om något kul. Ha en bra dag! Kram på er♥

Kramar och mys - weheartitinspiration



"Visste ni att man behöver få minst 15 kramar om dagen för att känna sig trygg och älskad?" Om inte, vet ni det nu. Kram ♥

Första advent och huset fullt av julstjärnor



Hej på er allesammans! Har ni haft en bra första advent? Dagen är inte över än men den går mot sitt slut. Helgen också, tyvärr. Skola imorgon igen men det ska väl bli kul. Måndagar är inte så jätte jobbiga som tur är.

Vi har tänt första ljuset och bytat ut alla lampor i alla fönter till julstjärnor och juliga ljusstakar. Nu saknas bara alla tomtar som ska in och bo här under december månad. GOD JUL ALLIHOPA! Haha. Nej skoja.

Minns ni att jag sa att jag skulle ha dansuppvisning idag? Det är storm här och det blåser som sjutton regnar gör det också så dansavslutningen blev inställd. Lite tråkigt men vad kan man göra. När det är klass tre varning är det inte kul att vara ute. Då sitter man hellre inne och kollar film och myser och hör när vinden flyger förbi. Jag älskar ju ändå så oväder. Åska är ett så mysigt väder. Synd att det inte åskar lite nu när det ändå är storm. Jag är inte alls rädd när det åskar, jag njuter varenda sekund. Fast när det är snöstorm iofs. Den sortens oväder gillar jag ej. Men det har inte ens kommit snö här än så jag kan vara lugn. Snön kommer nog inte än på ett tag. Puss och Kram på er! ♥

Lussebular i stora lass



Övercontrastiga och för färgiga bilder på lussebullarna.

Tjaba på er! Hur har ni den en fin lördag som denna? Solen lyste ute och det regnade ute för en stund sen. Mysigt regnbäge väder men jag hade ändå hoppats att det kunde komma snö. Jag menar vi är snart inne i december och då ska det vara snö. Bara det är snö på julafton annars blir jag ledsen...

Mamma har bakat lussebullar denna förmiddag så nu kan jag proppa i mig en massa goda saffransfyllda bullar. Lördag iag pch jag gör inget speciellt. Myser i min säng, har grejat så nu har jag datorn skärmen på tvn. Det är lite krångligt att blogga men jag kollar så mycket på mina tvserier, filmer osv så det är bäst såhär. Hoppas ni får en bra dag!

Vi hörs sen. Puss och Kram ♥

Hemma efter en rackarns kul bowlingstund med bästavännerna


Hej på er! Nu har jag kommit hem, fått i mig lite kvällsmat och nu sitter jag här med magen full av mat. Har bowlat nu på eftermidagen med mina tre bästa vänner. Vi gav Hanna det i födelsedagspresent, eller det blev ju i efterskott men det uppskattades lika mycket ändå. Van inte denna gång, men kom inte sist heller så det var ju bra. En sån dålig förlorare som jag är så var det bäst för alla att jag inte förlorade. Vi hade iaf kul. Jag fick lätt som en plätt lurat iväg Hanna med mig till fyndis och hon anade inget. Sen hoppas bustjejerna fram och sen drog vi oss vidare till superbowl och började bowla!

Men nu ska jag svida om till min onepice, och sen kola idol! Kram på er ♥

SMILE ANGELS




Några av mina favoritappar



Grejade ihop en bild och tipsar er om mina favorit appar som jag använder mest på min mobil. Alla appar är gratis förutom Slowmo. Slowmo är en inspelningsapp som du kan redigera rösten ljus eller mörk efteråt du spelat in en liten film så att du får en riktigt kul röst/film. Lovar dig att du kommer få dig ett skratt. Jag har inte apparna i ordning, min allra favorit är nog Instagram. Älskar att kolla alla bilder som vänner och andra lagt ut. Vill ni kolla in min Instagram kan ni söka på "Linn Bank".

Sista dansen var idag, sista forever. Har bestämt mig för att sluta. Även fast jag älskar och dansa så känner jag att jag har dansat klart med jazz. Får se om jag börjar i något annat, jag är ju ett fan av locking och popping...
Ha en suverän kväll allihopa! Puss och Kram ♥

Leopardmönstrad tröja och glasögonen



Tröja - Gina Tricot | Jeans - Gina Tricot | Ringar - Skeletonjewerly & Glitter

Hej på er! Fotade lite snabbt dagens kläder. Ni ser inte hela jeansen men de har ni sett så många gånger här på bloggen så visar bara tröjan idag. Ville bara visa att jag är här och lever livet men ska stänga av datorn nu eftersom idag ska jag tillbringa tiden med mammsen som fyller år idag.

Min bästavän Hanna fyller också år idag! Grattis till er båda! Kram på er änglar, vi hörs imon ♥

Toddlers and tiaras


Toddlers and tiaras. To much?

Någon som sett det amerikanska programmet "Toddlers and tiaras" någon gång? I vilket fall är det ett program om små tjejer som har fina kläder och fint hår, en skönhetstävling. Precis som miss world fast för små barn. Deras föräldrar sminkar på de små tjejerna flera lager med puder, foundation osv. Även fast det är lite överdrivet så gillar jag att kolla på programmet. De går där på den lilla scenen och ler så bra det kan och slänger några små pussar till publiken. Gulligt och sött. Eden (hon i rosa) är min lilla favorit. En riktig liten sockertopp.

Även fast de små tjejerna använder löshår, lösögonfransar, lager med smink, himlans dyra klänningar och vissa även fejktänder finns det något i programmet som är bra. Vet inte varför jag fastnat för detta. Kanske är det för att jag vet att jag hade ett inspelat videoband när jag var liten med ett liknande program och jag såg det om och om igen. Lika bra varje gång.

Kollade på ett avsnitt med Vendela innan och ojojoj vad de är söta och busiga. Skratta också för de är så roliga, 3 åringar kan vara svåra att förstå ibland. Om ni vill se ett avsnitt av Toddlers and Tiaras klicka här. Det är dålig bild men det duger oftast.

Puss och Kram på er! ♥

Weheartit is my therapy



Veckans uppgifter och babbeli babbel


Lite av det jag ska greja med i veckan:

• Plugga på alla läxor speciellt engelskan
• Sticka till stan
• Hämta cykel
• Dansa och träna inför uppvisningen
• Fira mammas och bästavännens födelsedag (som faktiskt är på samma dag)
• Ha ett litet kalas för mammsen med släkten så jag ska hinna med de också.
• Greja med en massa annat vardagligt.

Jag har flera saker som ska hinnas med i veckan. Vissa dagar en massa andra inget. Imorgon t.ex ska jag hämta cykel, plugga och shoppa i stan + skolan! Söndag kalas för mamma och dansuppvisning. Mycket mycket men jag som är så awesome hinner självklart med detta med råge... typ. Ikväll blir det pluggning och till klockan 21.00 för sedan börjar "Den som dräper" på fyran som jag och mammsen alltid kollar på. Kram på er och godnatt ♥

Min favorit klocka och myströjan



Tröja - Lindex | Jeans - Gina Tricot | Halsband - Glitter | Smått rolig bild nere till vänster. Ser helt borta ut! What evah?

Kör på min gos tröja idag och sköna jeans. För att tiffa upp outfiten tog jag på mig mitt älskade klockhalsband. Vad gör ni då? Jag sitter här hemma själv med musik på högst volym och diggar läget. Har varit borta och lämnat min cykel eftersom jag fick punka efter bion i lördags. Lycko tjej, jag är vet! Så imorgon eftermiddag är den fixad och jag kan få cykla på min älskade cykel igen. Har mammas nu vilket jag inte gillar så värst mycket. Men bättre än ingen, har ju precis ingen lust att traska min väg till skolan. Var glad över det du får Linnsan.

Btw. En tjej under namnet Amanda undrade om jag har mina glasögon för att jag måste eller för det är fint. Jag har mina glasögon för jag ser extremt dåligt, eller dåligt iaf. Men vissa dagar vill jag inte ha på mig glasögonen hela tiden så då har jag de bara på lektionerna i skolan. Men jag har de oftast det är mer vanligt att jag ha glasögonen hela dagarna än bara på lektionerna. Ha det superbt! Kram ♥

Till dig. Från mig.



"Life is full of beauty. Notice it."

Kämpar på i pälsen och min slitna jeans



Pälsväst - Zara | Linne - H&M | Jeans - Gina Tricot |

Körde på västen idag, har faktiskt aldrig använt den. Bara när jag fotade bloggbilderna så det var väl dags att ta på sig den. Grejar i rummet hela dagen idag, snart är det klart! Hoppas ni har det bra! Kram på er ♥

Halvrastlös tjej och en titt på tapeten


Tjaba! Hur mår ni? Jag mår bra, extra bra till och med. Varför? Jo för mitt rum är snart klart! Jag har uppe tapeten och en super fin färg, en vacker garderob. Jag har bara kvar att köpa matta och spegel och sen sätta upp tv, hyllor på väggarna osv. Men jag får sova i mitt rum inatt! UNDERBART.


Här ovanför är en liten titt på tapeten som jag har fixat in i mitt vackra rum. Färgerna på bilden stämmer inte så bra ihop med den i verkligheten. Den är mycket mer blå irl. Tapetens bakgrund är i turkos/ljusblå färg. JAg gillar den mycket, har nu fått in en söt, gullig och ljus ton i mitt rum. Förr var det grått och vitt och trist.

Om en stund kommer bästisarna och hämtar upp mig. Vi ska cykla in till stan och kolla på Breaking Dawn!!!!
Puss och kram på er!

Tja! Vill du vara snäll och köpa mig lite saker?


En orange färgad tröja, en militär grön och ett gult linne står på min vill ha lista. Hemska vad jag vill ha en massa saker.
Längtar tills jag är vuxen och tjänar mina egna pengar. Då kan jag köpa allt jag vill ha och behöver inte vänta på att köpa det jag vill ha för att jag inte får mina pengar förrän nästa vecka t.ex. Dock är dessa tröjor lite dyra men man får drömma lite.

Snygga tröjor eller vad!? Alla tröjor kommer från modekungen.se som alltid har snygga saker. Coola, fräcka och fina.

Mitt liv är bra just nu. Imorgon blir det Ikea och snart är mitt rum helt klart. Det är riktigt fint och jag är rackarns nöjd med min lilla garderob. Det är fortfarande rörigt i huset pga alla mina saker som är utsprida i huset och jag är här utan min lillla dator. Därav den låga uppdateringen men jag har klarat mig bra tycker jag. Kram på er och ha en bra kväll!

Rebecca & Fiona



Känner ni till Rebecca och Fiona? De är två riktigt coola tjejer, deras musik är inte riktigt det jag brukar lyssna på men jag gillar deras stilar och musiken funkar. Vissa låtar är riktigt bra. Bla. If She Was Away och Jane Doe. I vilket fall ha de släppt ett nytt album och det släpptes idag! Så klicka in här och lyssna på deras album.

Albumer går under namnet "I love you, man". Gillar namnet albumet är lika coolt som de själva är.
Rebecca & Fiona – I Love You, Man - lyssna på albumet. Jag tror säkert att ni hittar någon låt. Men om nui aldrig hört dessa innan ska ni veta att de är lite speciella på et bra sätt.