DEAR SANTA


 
Parlux 1800 // Canon G15 // Fräsig klocka // Nike Wmns Air Max 1 SP // Fittnessguru things // Mac Prep + Prime
 
snart vankas det jul, redan första advent på söndag och jag längtar såååå. här ovan har ni delar av vad jag önskar mig i julklapp detta året. har någon av er canon G15? tycker den verkar amazing. jättesmidig att fota vardagsbilder med. åh, längtar till juldagarna och efter den härliga stämningen.
 

VEM ÄR JAG EGENTLIGEN?


jag är nyfiken, mycket glad och oftast öppen. tyst i klassrummet men dansande i korridoren. älskar att lära känna nya människor och väljer helst äventyr. fikar gärna några gånger om dagen och har stora drömmar. har en saker-jag-ska-göra-innan-jag-dör lista som är fylld med blandade saker, allt från att besöka världens största labyrint, se norrsken och uppleva tyngdlöshet. jag lider av extrem beslutsångest och blir irriterad av smaskande ljud. när jag blir nervös börjar jag att frysa och jag fyller väldigt gärna hela min garderob full med skor. dricker x-antal koppar te varje dag och sover med sovmask. jag tycker om att sticka ut och lyssnar mest på indie. alla högtider är mina favoriter och jag följer närmare tio olika tv-serier. bor i en småstad men längtar att få komma ut på större vägar. jag älskar att dansa och att se andra glada gör mig 10 gånger lyckligare. 

VOGUE BIRTHDAY


 
tjugotredje november är ett speciellt datum, både bästis och mammas födelsedag. jag och laura fixade ihop en fin fika till hannis, det var temat vogue eftersom she lööves vogue. hon fick presenter som var inom temat och vår playlist speglade vogue och girlpower. perfect night med perfekta tjejer.
 

INSTAGRAM


@linnbank
 
3 h sömn // hunger night bio // elläraprov // laddar inför känn ingen sorg // 
lite text på livet at this moment. jag såg både hunger games och catching fire igår. bion slutade runt 3 och halv fyra hoppade jag ner i sängs. inte mycket sömn men det var det allt värt. filmen ä g d e. och nu ska jag starta känn ingen sorg innan jag somnar för kvällen. redan torsdag imorgon. yey, snart helg.

TEKNIKPROGRAMMET


 
Fick en kommentar om vilket program jag går på gymnasiet och hon bad mig att skriva lite om det, så let's go! Jag går teknikprogrammet på Peder Skrivares Skola i Varberg. Trivs som fisken i vattnet och har aldrig haft det roligare i skolan. Vi är 27 elever i den klassen som jag går i. 9 tjejer och resten boys.
 
Vill du har många möjligheter efter gymnasiet är teknik helt perfekt. Du kan bli nästintill vad som helst efter detta program. Jag är själv lite lost och vet inte riktigt vad jag ska välja för inriktning atm men just nu är jag inne på webentreprenör men design och produkutveckling verkar också ganska kul. 
 
Jag måste erkänna att jag har haft dagar då jag känt att detta aldrig kommer att gå. Jag kände mig sämst av alla och pallade inte trycket. Tempot är verkligen inte som på grundskolan och här går allt i 110% hela tiden. Teknik är högskoleförberedande så väljer du det måste du vara beredd på plugg. Vi läser hela matte 1c första terminen och den boken ska vara klar denna terminen, vecka 50 har vi prov på hela boken (kill me please). Nästa termin kör vi 2c osv. Då kan ni räkna ut att det går ganska fort. Men låt dig inte skrämmas, när du nått botten kan du bara gå uppåt. Just nu har jag inga problem, jag vet att det är mycket plugg men jag har inte problem med det. Det är roligt. Det är inte så svårt och vill du gå denna linjen så klarar du det. Allt går ju om man vill så att säga. 
 
Allt är så annorlunda från hur det var innan. Men så mycket roligare. När jag funderade på mitt gymnasieval så var jag 50/50 mellan teknik och samhäll. Mitt val blev tillslut teknik för att jag gillar mer no än so. Jag ville ha lite förändring så då fick teknik bli mitt val. Ni som inte gillar grundskolan, jag lovar er det blir bättre!!

FLOWER FLOWER


 
senaste köpet och dessa ångrar jag inte en sekund att jag köpte. har gått och förälskat mig i sammet så dessa föll mig alldeles rätt i smaken. haha hittade dem på barnavdelning på h&m så det lönar sig att vara liten ibland. 

BRACES


 
jag har ju ändrat mitt utseende och här ser ni. tågräls i käften. har haft i underkäken i två månader men fick i överkäken i början av veckan. jag börjar vänja mig och börjar nu äntligen räkna ner tills även jag får fina tänder. detta har varit och är fortfarande mitt största komplex så det känns rent ut sagt underbart att äntligen få det fixat. någon av er som har/haft räls? ♥

ALL BLACK


Top BikBok // Kjo Topshop // Nike Footish
 
Åh, nu mår man riktigt bra. Det är fredag och ikväll blir det mys med tjejerna. Ska ta en varm choklad på stan för att fira in helgen. & hur mår ni? ♥

LIFE'S A BITCH


 
och nu är jag tillbaka för nuet. har väldigt hektiska veckor atm. har avklarat ett prov idag, ett till i morgon, två nästa vecka och sedan 2 till framöver. det är ganska mycket skola och jag har inte mycket tid till annat. fast jag ska inte klaga, livet är kul ändå. sen sist har jag ändrat utseendet (på sätt och vis) och satt daniel adams-rays platta på repeat. mitt pepparkaksljus är tänt och jag ska försöka komma tillbaka till er imorgon, pussar från mig ♥

YELLOW JACKET


close på dagens.
 
trippade runt i mina nya jeans från topshop med hög midja. biglike. tiden går förvånansvärt segt denna kväll. är någorlunda klar med alla arbeten så nu ska jag unna mig lite serier. livet är helt okej, allt rullar på. snart helg igen, geeett. vad gör ni i höstmörkret? jag myser mest i mina mjukisar med flera koppar te. blivit förskyld dessutom, kan inte bli sjuk nu. kommer inte få frågan p-a-n-i-k.

MATERIELL LYCKA


 
Ni minns att jag länkade denna väskan och var på stort cravemood för ett tag sedan. Well gusess what? Nu är denna lilla väska min. Yey. Köpt på Michael Kors i USA. Mina vänner var iväg så då bad jag dem att köpa hem en sådan här darling till mig och visst är den fin? Perfekt liten väska om man bara ska iväg en snabbis eller bara ha med något litet. Avtagbara band så jag kan ha den både som clutch och axelbandsväska. Perfekt.

BLUE LEGS. WHITE SHOES.


 
blåa leopardtights, nike air, beige vinterjacka och utsläppt hår. lite sådär ser jag ut idag. andra resan till stockholm som jag var iväg på i helgen var amazing. blev så jäkla pepp på att dansa!! och gud så duktiga alla var. skollivet är igång igen, fick mig ett grymt lov och nu är plugget i full gång.
hoppas ni hade ett fint lov allihopa.
 

SISTA FRÅN RESAN


 
sista bilderna från min lilla trip. har verkligen haft det a m a z i n g. efter denna resan tipsar jag er om: fotografiska, domkyrkan, wienercafét och allt annat jag gjort. jag och bästis har bara haft medvind på resan och ingen motvind. allt gick som vi ville, alltså har det varit strålande. vi såg på bio också och då såg vi på vi är bäst! tipstips.
 
atm är jag påväg till stockholm (igen) och denna gång tillsammans med dansen. hörs på söndag!