ECHO ECHO


Jeansskjorta H&M // Dr.Denim // Dr.Martens // Solbrillor Beyond Retro
 
Vad tycker ni om min sommaroutfit? Så härligt med värme. Min ironi är som vanligt på topp och solen gömmer sig bakom alla moln. Med långa byxor säger jag farväl till sista dagen av juni, imorgon väntar ny månad och nya äventyr. Ha det fint.

DET SNURRAR OMKRING


 
Håller inte koll på dagarna längre. Alla dagar smälter ihop och allt känns knepigt. Fick med mig snygga solglasögon och en citrongul beanie igår. Tacka rea.
 

5 SNAPSHOTS


08.58 Lämnade morgonens yogapass. Så underbart med morgonyoga tillsammans med ljudet av vågorna.
 
10.31 @E6an
 
12.48 Lunch på avenyn
 
14.52 Shopping och promenad i götet för fulla muggar
 
16.02 Paus från shoppingen med rinnig glass men gud så gott det var

BREAKFAST/LUNCH


 
Jag mår bra och njuter av mitt lov. Ikväll väntar stan och imorgon startar jag dagen med ett yogapass på strandkanten, hoppashoppas på bra väder. Sedan åker jag uppåt till favoritstaden. Vad har ni för er på lovet?
 

.ANGELICA. .ROADTRIP.


alla bilder är lånade från angelicas egna blogg klick
 
Ni som följer Angelicas blogg har nog inte missat att hon varit på raodtrip i USA och jissseeess vilka bilder hon lägger upp. Det är helt galet hur vackra alla bilder blir. Jag har alltid velat åka från kust till kust i USA och med dessa bilder lockas jag ännu lite till.

T U E S D A Y


 
Har en ledig dag. Käkade världens bamse frukost. Next up - promenad.
 

ÖVERRASKNINGSBRUNCH


 
Igår var det ingen vanlig dag utan bästis födelsedag. Jag och Hanna vet hennes kärlek för rosa så i födelsedagspresent fick hon en rosa överraskningsbrunch av oss. Det blev riktigt lyckat och vi båda var stolta över vad vi kunde åstadkomma. Även om det är en dag försent tycker jag att ni ska springa in och gratta henne i efterskott, här
 

MIDSOMMAR


från midsommarafton
 
Jag hade mig en riktigt mysig midsommar. Först åt jag middag och dansade runt midsommarstången med familj och barndomsvännerna. På kvällen grillade jag och lite peepz här hemma hos mig som sedan avslutades med jordgubbstårta och kubb. Var också iväg en sväng på lite partyyyy. Vad hittade ni på denna afton? Åh jag gillar verkligen midsommar, med alla kransar och glada människor. 

FÖRSTA VECKAN AV SOMMARLOVET


Svar till dig som undrade: mina randiga byxor är från VILA.
 
Spontan blonderat håret // Cyklat i spöregn // Sett en kass film // Skrikit av rastlöshet // Målat // Smakat ny ben and jerry SVINGOD // Shoppat skor // Tagit morgonpromenader // Bakat våfflor // Köpt biljett till Hallifornia (snart ses vi oskar) 
 
En vecka har gått och mycket men kanske inte så stora saker har jag redan hunnit göra. Två månader kvar av ledighet, så jäkla skönt. Men resterande veckor måste jag se till att bada mer och resa! Lite planer har jag allt inför sommaren bla. en motorcykelresa med pappsen till Tyskland!

DR. MARTENS


 
Äntligen. Äntligen är jag en ägare av ett par dr.martens. Har velat äga ett par ganska länge men aldrig slagit till. Men är det utförsäljning och skorna kostar 500lappen så är det helt klart att jag måste ha ett par. Och dessa blåa med det underbara mönstret var Linnsan tvungen att ha.
 

WHERE DO WE BEGIN


 
Hm. Laura palmer i högtalarna och ganska tomma tankar. Delade en ben and jerry's på fästningstoppen och njöt av det fina vädret. Mer än halva juni har redan gått och idag kände jag för första dagen att jag faktiskt har sommarlov.
 

BENEATH MY THOUGHTS


 
Ni som är crazy i tumblr (och don't worry jag är en av er). I vilket fall glöm inte av min lilla tumblr härhittarduditJag är besatt och uppdaterar min så fort jag får tiden. Frågade er för ett tag sedan men frågar igen. Är det någon av er här ute som har tumblr så länka mig gärna din!
 
WIHO. Mindre än 5 min kvar till true blood. Detta har jag väntat länge på. Let's go!

160613


 
Klockan är inte ens halv sex men när vädret suger så blir det att hoppa i pyjamasen tidigt och sedan massor med serier, manikyr, pedikyr och mys. Ha en fin kväll darlings.
 

TIAMO


Tiamo klick
 
Här är bättre bilder på mina babes som jag tralla runt i på skolavslutningen. Köpta på Scorett och såså snygga. Känner att idag är det en underbar dag och idag startar jag dagen med denna låt. 

GRUNDSKOLANS FINAL


 
Inte visat några bilder från avslutningen så här får ni se några få. Håret fixade Hanna på mig och min klänning kommer från Ginger Fizz (Asos). Detta året ville jag vara så enkel som möjligt så med endast klänning och finskor var jag redo för grundskolans slut.
 

15 bra saker


 
1. När man vaknar upp och det är första dagen av sommarlovet (det händer inte ofta, men just idag!!)
2. När den perfekta frukosten står på bordet
3. Spontana saker
4. Nostalgikickar, typ som när jag spelade sims för några dagar sedan. underbarakänsla
5. Stunden man hittar låten man letat efter
6. Ingen kö i kassan
7. Nytt avsnitt av favoritserien
8. Lukten av nyklippt gräs
9. När konserten är som bäst och musiken strömmar genom hela kroppen
10. Dans
11. Promenad i sanden
12. Mina bästa vänner
13. Yogapassets avkoppling
14. Att det är SOMMARLOV. Jag är så glad
15. När man fått betygen man kämpat för och faktiskt blir nöjd.
 

STRAP BACK


 
Det är torsdag och idag är dagen som jag väntat på så jädrans länge. Nu är det jag som får betygen i handen och rosor av småttingarna. Vårt bildspel som visas upp och våra tårar som faller. Jag börjar med avslutning, sedan tårta, middag med girlsen och sist men inte minst klassfest. Nu kör vi!!
 

AVSLUTNINGSMIDDAG


 
Många tårar fälldes på vår avslutningsmiddag. Med fina tal och rim om alla klasskamrater blev middagen riktigt fin. Gick en sista runda genom skolan och tog farväl. Imorgon är det hejdå till alla och avslutning som gäller. Som vi har längtat!

NEONGUL KIMONO


Jag har en crush på neongult och vill köpa allt jag ser som är i denna färg. Och igår såg jag denna kimono, alltså ser ni hur jävla fräck!? För under två hundralappar lyser man upp och bär världens ballaste plagg. Måstemåste ha. Från H&Mklick

LAST YEAR BLAND GRÖNA BLAD


Exakt ett år sedan gick jag runt sådär ↑
 
...nu sitter jag och sörjer i pyjamas för idag är sista dagen med min dator. Imorgon ska skolan få tillbaka den, usch. Jag får se hur bloggen kommer lida, samma uppdatering ska jag försöka hålla men utan laptop är det inte lika lätt. Har några burkar här hemma, så jag kommer inte vara helt död. Annars då? Sitter och lyssnar på underbara låtar från alla svenska killfavoriter. Fixade ihop en lista med alla goda killar. här kan ni med få lyssna. Måndag imorgon - snart, snart sommarlov!