ALLT HAR SITT SLUT


 
// sovmorgon // kycklingwrap // lunch med bästis // busstur // västkustvindar // 2014-lista // letat i kokböcker // använt min gamla basker // next up skivstång // och manikyr
 
nyår imorgon och spontanbestämde mig för att färga håret så jag firar in det nya året med en ny hårfärg, aaah spännande. antingen blir det ris eller ros. puss på er 
 

AM I BEAUTIFUL


Okey girls. Nu ska vi boosta oss själva. snälla, snälla titta på detta klipp. spola fram till 20 minuter och sug in allt hon säger, stäng inte av och lyssna noga på kylies tal 

2013 I SKRIFT 2


Juli. åkte med pappa på hans motorcykel till vackra berlin, spenderade tid på klippan, stod längst fram vid kravallstaketet och såg oskar linnros, flyttade över till bästis en vecka och jobbade mycket.
 
Augusti. firade min sweet-sixteen, åkte till köpenhamn, var på utomhusbio, badade en massa, började på gymnasiet, var på selena gomez konsert och färgade mitt hår rosa
 
September. insåg vad jag gett mig in på för linje på gymnasiet, klippte håret, var brunett, umgicks med fina alma och var på x-antal yoga pass.
 
Oktober. fick tag i avicii biljetter, var i uppsala/stockholm med laura och hade det hur bra som helst, åkte till sthlm en gång till och tittade på street star. älskade maggios och melissa horns nya plattor.
 
November. fick räls i överkäke efter att bara haft i underkäke några månader, köpte min michael kors väska, överraskade hanna med voguefika och mådde extra bra.
 
December. firat jul, firat kusinkalas, slutfört min första mattebok på gymnasiet (3 to go) och kvar har jag att avsluta det nya året sedan är jag redo för ett nytt år.
 
våren känns så länge sedan. allt är så annorlunda nu och både jag och mitt liv är inte som det var i början av året. jag kan säga att detta året har varit super. jag har uppfyllt alla mina nyårslöften, lärt känna en massa nya, fina människor och allt är inte över än. men jag är redo för ett nytt år och jag vill se vad som finns gömt i 2014. 2014, nu är jag redo.
 

28/12 || SATURDAY


 
Dagens mood: happy
Dagens sällskap: hittills familjen och the oldies
Dagens händelser: jobb och miniworkout
Dagens låt: Green Mountain State
Dagens inspiration: denna tumblr. 

2013 I SKRIFT 1


Januari. fyllde rummet med vinylskivor, hade ångest över att gå tillbaka till skolan, köpte ett vinrött läppstift, skaffade träningskort och började med tumblr
 
Februari. njöt av mitt lov, klagade på skolan, läste elles stora vårnummer och längtade till våren. en ganska platt och trist månad.
 
Mars. gick på musikal, blev supersjuk, blev kär i daughters nya album, köpte nya converse och försökte få bort min ombre vilket resulterade till en linn med orangefärgat hår. 
 
April. tog en lång bloggpaus, såg bieber i globen med fina louise, köpte mina älskade harems, tog spexfoto med min dåvarande klass och åkte till göteborg med mina bästa vänner.
 
Maj. var underbart lycklig, bakade cookie brownies, fick hem min skolavslutningklänning, följde hockeyn, klippte page och blev superblond.
 
Juni. Sommaren drog igång, avslutade min tid på grundskolan med skratt och tårar, såg miriam bryant på nationaldagen och bästa håkan i slottskogsvallen, köpte dr.martens, firade midsommar och bjöd bästis på en rosa brunch.

P Ä L S E N


spontanköpte en pälsjacka på rean. mellandagsrea när den är som bäst och jackan är från h&m om någon undrar.
 
för nuet går jag runt och är förvirrad. vet inte längre vilken dag det är och det känns som att det är helg hela tiden. sov hos bästis till inatt, gick på mitt första spinningspass igår och idag går jag runt med träningsvärk och längtar till nyår. vill färga håret och ta hål i ören. why all this crave.

CHRISTMAS EVE


 
min julafton var riktigt strålande. jag åt alldeles för mycket mat, kollade på kalle anka, drack en massa glögg och myste vid granen. även fast julkänslorna varit sega kommer de alltid fram till julafton oavsett. min jul är över för detta året och nu får vi vänta trehundrasextiofyra dagar till nästa. hur var er jul?

MINIJUL


 
firat minijul medmorfar och resten av släkten på den sidan. spelade bingo, lekte med småkusinerna och öppnade julklappar. proppat i mig julskinka, kola och godis. fin kväll med fina människor. nu somnar vi in och hoppas att morgondagen blir underbar. har ni några speciella traditioner som ni alltid gör kvällen innan?

RÖDA BLOMMOR


 
under fredagsmorgonen innan julavslutningen var jag på h&m och åt frukost. medan jag mumsade i mig maten fann jag denna underbara skapelse. jag är helt kär i detta plagg, väldigt skön och underbart mönster. ska bära den på julafton som är om 2 dagar, så mys. längtar ni? ♥ 
 

NÄR JAG INTE ÄR HÄR


 

LITE LÄTTARE ATT GÅ


 
dagens lättnad: avklarat hela kurs 1c i matten, livet känns lite lättare ♥ ♥ ♥ ♥
dagens morgon: musikhjälpen och bamsefrulle
dagens klädsel: harems och linne (provoutfit)
dagens wanties: this och denna
dagens to-do: äta kvällsmat hos farmor och farfar (plus göra klart spanskan)
dagens citat: "jag kan det jag kan mer kan jag inte" /hannis
 

DECEMBERMÖRKRET


 
var håller jag hus? det är redan december och vintern är här. det är storm utanför dörren och jag lyssnar på agnes version av hanna från arlöv. jag längtar till julen och jag längtar lika mycket till jullovet (behöver lite ledighet). hänt sen sist? not much. fikat med girlsen, köpt nyårsklänning, pluggat, tränat och börjat på ny design till bloggen. inte bytt sen i våras så jag tror att det är dags nu. jag säger som alltid. ny design = ny start och nu till den viktigaste frågan. hur mår ni?