28813


 
Tisha JFR // Kjol (klänning) Monki // Vans // Mössa BikBok
 
Selenas skiva går på repeat, snart sitter de flesta orden perfa så jag kan hänga med i svängarna på lördag för guess what?? Jag och Nenne ska på hennes konsert i Stockholm i helgen. Kommer bli fett och riktigt härligt att få komma bort från hålan här hemma för någon dag. Annars har jag fullt upp, läxor och hårfärgning på g. Mitt hår är inte längre rosa utan uttvättat och aprikosfärgat för nuet så jag klickar i lite färg ikväll så jag får ordning på galenskaperna. xxx

ONE OF A KIND


 
har haft en någorlunda dag. insåg idag att det faktiskt är skola och allt är inte frid och fröjd. mina beställda grejer från jfr kom idag (världens bästa leverans!!) vilket var nice. igår fick vi våra macbooks och idag varsinn miniräknare. skönt att bli tilldelad grejer på detta viset.
 

GENOM MOBILEN



JUST BECAUSE


 
Det är lördag. Det är helg. Jag mår underbart. Jag älskar John Mayers nya album. Mitt humör är är på topp. Längtar efter att få dansa. Beställde en ny mössa som ska ramla ner nu i dagarna. Ska antagligen till stockholm nästa vecka och skolan är hur kul som helst. Ja, jag mår bra as you can see. Hur mår ni?

BIJOUTERIER


 
Nytt halsband och 10 nya ringar. Alltid nice med lite nya smycken och hehe, budget girlen over here fick allt för 100 riksdaler. Pistolen är min favorit och finns att köpa på BikBok.

LITE VAD SOM HÄNT


 
blivit lite off lately. vad har hänt sen sist? besökte rixfmfestivalen i göteborg, börjat på gymnasiet, färgat håret pink (och nu lyser det verkligen) och shoppat en massa nytt. får min mac nästa vecka och då kör vi igång igen.

#NEWIN - MICHAEL KORS



APPLAUSE


APPLAUSE. Har ni höst gagas nya låt? Den gillar vi guys. *applåder* 
 
Gårdagen: Lekte för fulla muggar i Borås med småkusinerna och såg alla vackra animals.
Today: Städa rummet och fortsätta städa på ♥ xx
 

SOME PRODUCTS


Acnicyl Everyday Cream | Sachajuan Silvershampoo | L:A BRUKET Shampo Nr.86 | Batiste Torrshampo | Make Up Store Concealer | Bareminerals mineral veil, foundation, prime time, flawless mascara | Clinique Antiblemish foundation | Body Shop handsprit | L:A BRUKET cerat Nr.17 | Nashi hårolja 
 
En darling bad mig att visa mina produkter från topp till nå, nja här är det mesta i alla fall. Lite av bassminket och de vanliga produkterna. Jag använder lilla brukets shampo som jag varvar med silvershampoo för att hålla bort de gula tonerna från mitt hår. Och bare minerals sminket är suveränt. Min mascara som är espresso färgad gör mina fransar a-m-a-z-i-n-g. Har ni några favoritprodukter? tell me!
 
Och nej, mitt här är inte pink, yet. Testade bara för en dag men jag har redan köpt härfräg så mitt hår kommer bli rosa för någon vecka nu i dagarna! För jag håller med er, det var nice och tack för alla fina kommentarer om min nya hårfärg.



HIGH HEELS


 
Here they are. Hur snygga???? Mina bästisar vet precis vad jag gillar. En fin födelsedagsgift som kommer pryda många outfits.

BIRTHDAY BABBEL


 
Min super sweet sixteen var amazing. Fick gå på en kickass asball skattjakt som började med att hanna knackade på dörren, gav mig ett kuvert och gick. I kuvertet fanns en beskrivning, hundra bucks och ett busskort. Sedan fick jag ta bussen in till stan och leta runt i hela stan efter ledtrådar. Upp till andra våning på biblioteket och innan det köpa en tröja på h&m för att få nästa ledtråd. Riktigt kul!!! och jag hade aldrig anat att när jag fått en nyckel och gåtan "du vet var cykeln står" klara mig hela vägen till slutdestinationen där bästisarna var framför mig med en svinnice tårta. Jag menar kolla på den och ja, girlsen har bakat den själva!!! Den var såså god och inte nog med det så fick jag världens ballaste skor, bättre bild på dem lovar jag er. girls, ni är bäst ♥

SWEET 16


 
idag är det min dag, congratz till mig. släktkalas senare och tills dess ska jag ha en underbar dag. ♥♥

PINK LADY ||


Volangtröja Abercrombie&Fitch | Harems Lindex | Vans | Väska H&M
 

PINK LADY


 
needed a change och färgade håret rosa. gud jag trivs i denna hårfärgen. hela outfiten får ni se imorgon. jag hittade inte det jag letade efter i götet men fick med mig annat smått och gott som lindrade sorgen.
 

060813


Top B:young // Shorts Levis' // Boots Replay // Clutch Gina Tricot 
 
Igår sken solen. Idag är det helt mörkt och regnet faller men jag gillar det på ett sätt eller jag gillar det väldigt mycket. hade tänkt åka upp till götet för en stund senare, mysmysmys

LAST WEEK


 

OH PLEASE


1. Klänning klick 2. Top klick.3..Vans klick 4. Byxor klick
 
Åh gud klänningens rygg snyggtsnyggt. Både toppen och brallorna är på rea hos zalando. Hittade dit genom rabattkodreas stora utval av rabatter och kampanjer. Istället för att leta runt på alla världens sidor hittade jag det snabbt och enkelt hos dem. De erbjuder rabatter på många hemsidor och även till attraktioner, jättebra om du letar efter något äventyr och lite rabatter på det!. Kika gärna in hos dem HÄR
 

24 HOURS AGO



MAT PÅ PINNE


 
Mmmmmm testade nytt tilltugg today. Grillad sparris med halloumi. Receptet fann jag i ELLE och ja, det var riktigt gott faktiskt. Med mat i magen ska jag snart cykla in till staden, ikväll blir det utomhusbio!