SHOEHOLIC


 
blev med ännu ett par skor på resan. denna gången ett par vita, nike air. har suktat efter ett par sådana här (fast jag suktar efter alla skor) och äger inga sköna sneakers så dessa blev perfekta. vita till hösten vet jag ju inte riktigt, får vara försiktigt så de håller sig någorlunda clean. men jag är nöjd! köpte dem på footish i uppsala.

CRÊPERIE LEMONI


 
har checkat av 4 caféer och tipsar om allihopa. crêperie lemino har supergoda crepes vilket vi käkade till frukost. efter att vi besökt kyrkan ville vi hinna checka av så mycket som möjligt på vår uppsala lista så vi besökte 3 caféer på raken. Gûntherska, Ofvandahls och Café Linné hann vi besöka. s u p e r g o t t. fy, vill inte hem imorgon men jag måste väl hem någon gång antar jag. fast först blir det shopping i stockholm innan tåget tar mig hem igen.

PÅ UPPSALAS GATOR II


 
igår hade vi en shoppingdag och idag blir det mest att strosa runt och titta på uppsalas sevärdheter och uppleva staden på egna ben. vi ska ta en sväng till domkyrkan och mysa runt. men först ska vi göra iordning oss och sedan gå ner till ett pannkaksställe för att käka frukost. hadetfint 

PÅ UPPSALAS GATOR


 
 
Jacka H&M // Jeans Acne Studios // Väska H&M // Boots Scorett // 
 
livet i uppis är super. ska kila vidare in till filmstaden för lite bio om en stund och ska jag summera dagen så har första dagen på lovet varit amazing.

TIAMO II


 
jag ä l s k a r mina nya skor. världens ballaste boots från scorett. dessa kliver jag runt i denna höst och de var kärlek vid första ögonkastet till max.
 

UTE PÅ ÄVENTYR


 
tåg 08.35. anlände till stockholm 11.50. strosat runt i stockholms stad, besökt fotografiska och åkt vidare till mysiga uppsala. spenderar mina dagar i uppsala och avslutar allt i stockholm igen. mitt lov spenderas här uppe, vad hittar ni på?

ALLT ÄR BRA NU


 
Nu ska jag ta tag i er guys för det är LOV. Och detta lovet sitter så jävla skönt. Jag har varit oinspirerad och anti på livet de senaste dagarna men nu är allt amazing. 1. Det är fredag 2. Lov. 3. Stockholm på söndag 4. Fixat biljetter till freakin avicii (taggadtillmax) 5. Blev godkänt på matteprovet. Hoppas ni älskar livet lika mycket som jag. Finns det kanske någon som också fixat biljetter till avicii?
 

DAGENS ÖNSKNINGAR


 
idag vill jag ändra håret, förlänga det med 20 centimeter och ändra det till chokladbrunt, ta tåget upp till stockholm och spendera hela höstlovet i huvudstaden med min bästa vän. jag vill att den kommande skolveckan ska gå i 110 medans 44 går i slowmotion, jag vill få tag i biljetter till avicii, shoppa, gå ut på en kylig promenad med halsduk, vantar och mössa, dricka te och kolla på sex and the city i pyjamas, dansa, måla läpparna röda och njuta av den fina hösten.

HILDURSICUM


Här kommer ett bloggtips och denna gången är det min balla darling Hilda. checka hennes blogg grabbar. hela hennes image bara lyser av självkänsla. lärde känna henne genom dansen och hela hon är ball och orginell. hon är som mig och älskar att experimentera med håret men hilda har gått snäppet längre än vad jag själv vågar. behöver du lite pepp i livet och lyssna på någon som vet sin grej? kolla in HÄR.

THROWBACK


tillbakablick från när håret var rosa och stilen på topp. saknar mitt färgade hår ganska much men usch så förstört det blev, tragiskt men sant.
 
jag är lite anti på världen. oroar mig över det stora matteprovet som är imorgon. kommer hem med huvudvärk och en trött kropp varje dag. snart är en stor sten borta från axlarna, då kan jag fokusera på endast ett prov för ett litet tag. denna eftermiddag ska jag kolla new girl, ladda inför imon och äta brownies.

GRAFFITI


 
Bambambam. köpte ett billig skin på h&m och vips har jag fått ett nytt fräsigt utseende på min mobil. yey.

BONJOUR BITCHES


 
god morgon darlings. ännu en lördag, jag har 3 kapitel matte att lära mig, en uppsats i engelska ska bli klar, 35 fraser på spanska och 250 sidor att läsa i min roman. ganska hektiskt schema framöver men jag klarar detta galant. stänger bara ute mig från omvärlden och vips är jag klar. party igår, plugg idag. let's go! 

111013


titta vilka finingar jag såg genom bilrutan påväg till mormor. 
 
det är fredag. invigde helgen på café med några tjejer från klassen, mysmys. köpte mig accesoarer och gav mig lite materiell lycka dessutom. har fullt upp i helgen och ser fram emot två lediga dagar. om de kommande dagarna går som livet förövrigt kommer jag knappt hinna blinka innan det är måndag igen. hoppas ni får en fin fredagskväll. jag ska starta veckans känslosamma gleeavsnitt och torka mina tårar. puss

UNSEEN


Blandade bilder från vardagen.
 
Det är tisdag eftermiddag och jag är helt dödstrött. Ska iväg och dansa av mig lite sedan är jag helt ledig för kvällen. Hoppas ni mår lika bra som mig. Har stort shoppingsug och "vill-ha"listan ökas ganska enormt. Har fallit för denna väskan, så fin!!! Pussar

SNAPS OCT. 7


skuttat runt i zebratights, nya örhängen från edblad och vita tshirten från jfr.
 
"idag har jag kontroll. kontroll över alla läxor och känner att teknik kommer gå ganska bra ändå. just nu vill jag krypa ner under täcket, läsa en bok och somna in för kvällen. klockan är mindre än vad jag nyss trodde och jag funderar på en tidig kväll. tv om en stund och några kapitel i skolboken sedan är jag nöjd"

SATURDAY LOVE


 

HELA HUSET


 
Wiho, det är fredag vilket är veckans bästa dag. dagen har varit riktigt super. startade dagen med ett nytt vampire diaries avsnitt (såååååå bra det var!!!), avklarade ett kemiprov, fikade och nu har jag strosat runt på stan med mammsen. ikväll myser jag antagligen med mina bästa vänner och har fredagsmys ♥
 
på tal om något amazing, blev helt exalterad igår. ni maggio och håkan fans måste blivit precis som jag för visst är hela huset helt underbar???? Maggios album är ren magi. creeeeds till henne. 
 

MISS MANGA


 
här får ni ett bra tips my darlings. min nya mascara rockar. miss manga från L'Oréal Paris är verkligen världens volymmascara och mina fransar växer x-antal millimeter. ute efter ny mascara, testa denna!!!

AT MY BACKYARD


livet är great just nu (om vi bortser från mängden läxor men det är inget att klaga på)
 
+ veronica ploppar upp med nya låtar titt som tätt och snart kommer nya albumet.
+ imorgon släpper melissa nytt album (bra musikvecka eller vad säger ni?)
+ jag mår jättebra och uppskattar livet as much as I can
+ det är en ny månad och jag känner att denna månad kommer äga.
+ taggar tusen till halloween (bästa högtiden) och höstlovet är snart här (=fri tid)