Röda löv och äntligen tillbaka



Hej på er! Jag är så ledsen att jag inte bloggade igår, fick lite ångest faktikst. Jag menar jag lovade ju att jag skulle blir mycket bättre med bloggningen men denna veckan har varit så hektiskt. Igår hade vi ett stort SO prov och idag ett riktigt svårt matte prov. Jag är helt slut. I helgen ska jag ta det lugnt och vila.

Blogga en massa, för det är här jag är riktigt glad! Bakom min blogg. I min egna värld. Där mitt liv är på rosa fluffiga moln och svävar ovanför regnbågen. Positiv och glad, det är jag! Tänka på annat så blir allt bra!

Fredag idag = EXTREMT SKÖNT! Även fast vi bara haft fyra skoldagar denna vecka så är jag ändå helt slut efter denna veckan. Ska snart hoppa i mina mjukisbrallor, sätta mig framför soffan med lite godis och kolla idol! Det låter som en utmärkt plan. Godnatt och ha en jätte bra dag! Kram ♥

Inside and outside



Inne (vänster) - Linne - H&M | Byxor - Vero Moda | Skor - Converse | Halsband - Skeletonjewerly |
Ute (höger): Kappa - Zara | Mössa - Lindex | Väska - H&M |

Lite gullig flick stil denna hösten är det för mig när jag är utomhus. En basker som jag köpte i måndags på stan. Riktigt skön. Väldigt lätt, inte så hemskt varm så den kan jag ha nu i höst sen får jag använda min apmössa i vinter nu igen. Körde på glasögon all day long idag. Det var riktigt skönt, jag såg allt klart och tydligt. #älskaglasögon

Nu ska jag slå mig ner vid bordet. Plugga in det sista i huvudet så jag kan allt till provet till imorgon. Ha det bra! Puss & kram ♥


Klassen min och skolprat


http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/320131_224600450931238_100001438540988_638234_601078398_n.jpgBild lånad av Jonna.

Fick en kommentar av en som undrade några saker om min klass och skolan. Bilden ovan är årets skolfoto. Kan ni hitta mig? Jag blev sisådär nöjd med årets foto, detta är i vilket fall det bästa fotot på många år. Jag lyckas alltid att bli helt knas på just klassfoton. Men men, det blir som det blir.

En av frågorna var hur många vi var i klassen och vi är hela 37 stycken i våran klass. En stor klass alltså!
Den andra frågan var hur många läxor vi har denna veckan och vilka.

Jag kan säga att denna veckan är helt galet mycket läxor och skolgrejs. Vi har två prov, en SO inlämning som ska lämnas in imorgon. En liten läsläxa och ett spanska förhör på glosor. Allt detta denna veckan. Ena provet är tills på torsdag och det andra är på fredag. Så denna veckan har det varit mycket plugg och kommer vara.

Ha en jätte bra kväll! Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på idol. Idag hejer vi på Moa Lignell! Min favorit! GO MOA!

Blogg.se appen är här!


Hej på er! Nu ska ni veta att jag är så himmelskt glad! Blogg.se's app för iphone har kommit så nu kan jag blogga när jag vill! Sjukt super duper mega bra! Vi får hoppas att inläggen blir någolunda snygga genom mobilbloggningen. Detta är trots allt min första gång (jag skyller på det).

Sitter just nu och pluggar skiten av mig har flera tusen läxor framför mig. Ska göra mig en latte och slappna av och sedan fortsätta plugga. Ha det bra!

En Två bilder på mig och min älsklings hatt! I love it!


Slutet av sommaren




Om man letar så finns ännu lite liv kvar från sommaren. Men det är nog faktiskt helt över nu.  Nu återstår kalla morgonar och fallande löv och många miljontals snöflingor fallandes ner detta år. Vi får ladda batterierna så vi är riktigt taggade för sommaren 2012. Då blir det sola och bada som aldrig förr.

Men jag ska inte bli ledsen för att hösten är här och snart även vintern. Jag älskar att shoppa höstkläder få gå runt i söta kappor, mössar och vantar och på vintern även få traska runt i snön och dricka varm choklad. Detta låter riktigt mysigt.
Jag är redo för hösten. Hösten, här är jag!

Färgglada höstlöv och skolpluggande



Hej på er! Dagen har gått och blivit eftermiddag och jag vill att dagen ska gå så sakta som den kan för jag vill inte att det ska bli morgondag så jag måste kämpa mig upp till skolan. Är riktigt skoltrött. Pluggade väldigt länge igår och har gjort detsamma idag med. Tänkte att jag fick ta en bloggpaus för det gör mig glad och får mig på andra tankar.

Vart en stund i centrum med Hanna. Fick med mig en tunn liten mössa hem. Sen var det cykelvägen hem och börja plugga. Stekte oss lite mat också. En lugn och rolig dag. Men nu ska jag fortsätta och plugga lite. Hannisen har stuckig iväg på träning så nu är jag forever alone eller vad säger man? Dags och plugga! Wiho! Eller inte. Puss och kram på er. Ha det bra!

Grönstickad tröja och högklackade skor



Tröja - Lindex | Jeans - Gina Tricot | Skor - Shosho

Såhär ser jag ut idag. En ny tröja som köptes igår. Riktigt mysig och snygg är den också. Det är även knappar där bak. Skorna har jag nog inte visat innan. Det köpte jag förra eller förr förra veckan när jag var på stan med mammsen. Så nu har jag ett par skor jag kan ha när jag inte har lust att gå med mina converse som jag i stort sett lever i. Så sköna och så lätta.

Fanny Lyckman - Im fancy


http://imfancy.blogg.se/images/2011/skateboardchick2_162234819.jpg
http://imfancy.blogg.se/images/2011/shoulder-lean_162088472.jpg
Kika hennes blogg här.

Hallelujah! Omg! Jag bara älskar Fannys stil, kläder och blogg. Den är så inspirerande inte bara att hon har några par Jeffrey Campbell skor gör henne hur häftig som helst utan hon är så himmelskt vacker. En stilikon helt klart!

Min blogg håller på att bli tom på bilder just nu. Men jag ska skrapa fram några inlägg ikväll och knappa med kameran så det blir bra. Fick lite shoppat igår som jag visare er senare. Studiedag imorgon också. Underbart! En ledig dag från skolan, yes!

Upp, upp och iväg!




Kollade igenom mina arkiv med tusentals bilder och fann dessa fina glada bilder på Jennie. Blev mycket gladare när jag såg dessa, så nu ska jag sätta mig i soffan kolla på idol med familjen och äta något gott. Det är ju Fredag idag. Fredagsyms!

Får inte vara uppe allt för länge idag heller. Imorgon så får jag kliva upp tidigt ska åka iväg med mammsen ända ner till Skåne. Blir en lång shoppingdag. Haha, ja jag ska shoppa igen. Jag är shopping galen...

Ha det så bra så hörs vi imorgon efter min utflykt. Puss & Kram ♥


Kiwigalenskaper




Modell: Vendela | Sminkning: Hanna | Foto: Jag

En långtråkig onsdags eftermiddag satt jag och tjejerna och inte hade något speciellt att göra. Men sen fick vi denna ideén från Hannas fototidning. Ganska häftig bild va? Jag gillar den i alla fall. Med vackra Vendela kan man ta vad för kort som helst bilderna blir ändå riktigt bra. Nu är det fredag och jag är troligtvis med mina tre bästavänner (höhö, tänkte först skriva "med mina fyra.." men jag är ju inte min egna bästavän) och har det jätte kul. Helgen är äntligen här! Great! Imorgon ska jag och mamma ut på utflykt, spännande! Puss & Kram ♥

Weheartit inspiration




Pluggar för fullt #2




Hej på er mina vackra änglar! ♥

Sitter just nu med en engelska bok framför mig och pluggar in reflexiva pronomen. Tiden går väldigt sakta när man pluggar men det finns inget annat göra. Min tunga den svider med. Får jag klaga mer egentligen? Jag brände mig riktigt mycket på tungspetsen på hemkunskapen innan idag när vi lagade soppa. Jag är lite klumpig av mig ibland. Men vi får be och hoppas att det snart går över för detta är inte kul. Nu ska jag fortsätta. Fått skriva av mig nu även fast jag är ännu mer bloggsugen och skulle vilja skriva lite mer. Efter min nya design publicerats har jag blivit helt blogggalen och jag klagar absolut inte alls på detta. Det är så kul när man får skriva av sig i sin egna lilla värld, lyssna på en lugn musik och fantisera för sig själv. Jag menar här på linnhs.blogg.se så har ju jag mitt egna lilla liv. Ett litet sockersött liv på rosa fluffiga moln (nästan kan vi säga). Kram! ♥

Då var det dags att välkomna...



Min nya design! Fru blå. Igår fick ni ju en lite smygtitt men idag är den helt framme! Om den inte syns tryck F5.
Hoppas att ni gillar denna design, jag tycker själv mer om denna än den gamla. Denna är mer stilren och höst/vintrig så denna kan jag ha hela hösten och vintern lång. Det får vi hoppas i alla fall.


Men kom ihåg! Det är fortfarfande samma Linn och samma blogg bara i ett utseénde. Hoppas ni stannar och att ni gillar detta. Kritik är alltid kul att få, så skriv gärna vad ni tycker. Det kan säkert ta ett tag att vänja sig men det kommer säkert att gå bra.

Jag älskar er så och ni är bäst! Puss och kram på er. ♥

Smygtitt på nya designen



Istället för att göra bloggen tom så ger jag er en smygtitt på vad jag sitter och pillar med på min fritid hela eftermiddagarna långa. Men imon smäller det! Då välkomnar vi min nya design. Fru blåtott!

Jag kommer blogga som aldrig innan och kämpa på! Hoppas detta låter bra för er för ni ska veta ni är bäst!
Puss och kram vi hörs imorgon! ♥

Frukost på kvällen




Tjena på er! Har ni saknat mig? Jag kan säga riktigt ärlig att jag har saknat er så! Jag är så bloggsugen men när
man har en design som man nästan vill spy på vill man inte blogga. Men ändring på det blir det snart!

Men min nya design är snart klar. Den kommer upp denna veckan. Den är bara småpillet kvar. Just nu sitter jag och äter min kvällsmat som ni ser på bilderna ovan. Idag blev det frukost på kvällen. Alltså kvällsmat. Men det är precis såhär min frukost brukar se ut på mornarna. En eller två rostade bröd med röd paprika på och lite flingor.

Ni har ha en så himlans bra kväll och morgondag själv ska jag ut och grilla korv med klassen imorgon. Mysigt.
Puss och kram! / Linn ♥

Marinblå kappa och även här vågat hår




Kappa - Zara | Jeans - Gina Tricot

Nu för tiden så ser jag ut såhär utomhus (eller det var premiär användning för idag)
Men nu när hösten börjar komma så använder jag min fin fina kappa som jag köpte när jag var och shoppade loss med Laura. Ett fint kap för endast 499:- och sedan var den min. Känns skönt att jag hittat en höstjacka nu. Letade runt som en galen gris och fick panik för att jag inte hade någon jacka, bara min kappa i beige färg som börjar bli lite för liten. Men nu är den paniken över och jag har en varm och bra höst jacka.

Har kommit in i någon vågat hår fas så nu somnar jag med flätor varje natt och vaknar upp med vågat hår.
Smidigt, enkelt och så blir det så rackarns snyggt. Nu ska jag packa väskan och träska över gatan till min bästavän. Crashar där inatt. Ha det bra så hörs vi av imorgon! Puss & kram ♥

Inspiration och skogalen!





Cykla iväg och dansa loss



Hej på er! Hur mår ni? Jag får hoppas att ni mår bra i alla fal.. Jag ska strax byta om och hoppa i i mina danskläder. Vendela kommer om en halv timme och så ska vi cykla iväg och dansa lite. Har träningvärk sen förre idrotts lektionen så vi får se hur denna dansträningen kommer att gå men det går säkert bra.

Torsdag idag, känns skönt att man bara har en dag kvar av skolveckan vilket betyder endast tre lektioner. Great!
Fredagar är de bästa dagarna i veckan ännu bättre än lördagar faktiskt. Imorgon sover jag över hos bästavännen Hanna och på dagen ska jag få fotografera min lilla sockertopp Laura. Trevligt dag med trevliga vänner.


Bilder tagna med min iphone och redigerat med apparna pictureshow/instagram.
Ha det bra så hörs vi imorgon, puss och kram! ♥

Länkar tre personer



Kolla in sötnosens Wilma's blogg den är så fin och faktiskt riktigt bra! - HÄR KAN DU KOLLA DEN!
Sen får du inte glömma att kolla in Tildes blogg! hon är en riktig liten sötnos - KOLLA DEN HÄR!
och sen finns en annan blogg jag tycker du ska kolla och det är Emelies! KOLLA DEN HÄR!


Dags att ta tag i det.




Hejsan på er mina änglar! Jag har inte gjort mycket idag har bara skjutut upp pluggande timme för timme
men nu är det dag att ta tag i pluggandet och börjarplugga. Bla spanska och engelska glosor men det ska jag
nog klara galant med hög musik i lurarna och något gott bredvid mig som jag piggar upp mig med!

Onsdag idag var en bra och lugn dag och imorgon är det tordag och då välkomnar vi Vampire Diaries season 3
i mitt hjärta! #LYCKLIG tjej här. Ha det bra puss och kram! ♥