MIRROR SELFIE


tre snabba från spegeln.
 
Firade födelsedag för min fina vän igår med mat, dans och skratt. Somnade sent och vaknade tidigt för lite jobb och andra sysslor. Det är lördag, jag mår bra och jag hoppas att ni gör detsamma. 
 

NOBODY KNOWS (LYSSNA)


 
 
 
Jag vet inte hur mycket ni uppskattar låttips men jag måste verkligen be er att lyssna på denna låt. Så underbar. Jag kan knappt beskriva, allt är så perfekt. Jag har en ny favoritlåt mina vänner och det är denna ↑

SENASTE FRÅN MINA DAGAR


 
köpen: sims 4 (hihihihih så lycklig), skolsaker och mat.
utmaningen: nya danskoreografierna (wooho) 
wanties: nya sneakers och en riktigt ball höstjacka (tips någon?)
klädsel: myströja från h&m och brallor från bikbok (från bild tre).
dröm: att bo i paris under obestämd tid och lära mig flytande franska.
på repeat: shake it off (taylor swift), loyal (chris brown), peace sign acoustic (lights feat coeur de pirate)
lycka: dagens studiedag. detta behövdes.
händelser från veckan: kollat igenom alla avsnitt av tre strain (OBS mkt bra serie), tränat, dansat och vandrat.

OREOMUFFINS (FANNY STAAF)


 
LÄNK. (bilder tagna från denna fabulösa blogg)
 
Bjöd mina bästisar på fika igår och då försökte jag mig på dessa superenkla muffins. Receptet är från Fanny Staaf och ååååh så goda, verkligen jättegoda för att vara så enkla att göra!! Älskar man kladdkaka, oreo eller jordnötssmör är detta en stor hit. En riktig kaloribomb men sånt får man unna sig alla dagar, livet ut om man så vill. Så ja, baka dessa mina vänner. Supergoda. Tack Fanny!


↑ → var jag lägger mina tankar, drömmar och all min inspiration. tumblrbaby ← ↑

DOTS.


Blus - Vila | Byxor - boohoo | Skor Jeffrey Campbell Lita
 
Minns ni att jag skulle köpa ett par gröna, vida byxor från gina tricot? well så blev det inte. dessa prickiga fick bli mina istället och trivs, det gör jag i dessa byxor. lite långa men korta linnsan får stå ut. det är bara att sy upp så kan jag gå i dem i platta skor, men mina lita fick rädda mig denna gång.
 
sitter och kollar utfrågningen i just detta nu, vill måste bli ännu mer involverad i politiken!!! får tyvärr inte rösta detta år men till nästa val då ska jag minnsan få vara med och tycka.
 

BRUNCH A LA BEST


 
 
 
 
 
detta var mycket gott ska ni veta. åt brunch och umgicks med mina fina tjejer i lördags. det mesta fanns på bordet så vi var mätta och belåtna efteråt (lite för mätta men det hör till). annars flyter livet på. jag har första provet på fredag så jag borde sätta igång med plugget inför det, förövrigt så mår jag super och hoppas ni gör detsamma.

MARC BY MARC JACOBS


 
ville unna mig lite lyx och sprang in och köpte nya örhängen i stan (@ no.30). har länge velat ha dessa så nu, finally. perfekta små örhängen som passar perfekt till precis allt. och den kornblåa mössan, den är ny den med. en budgetfavorit från bästa h&m
 

BLUE T


t-shirt och jeans TopShop | skor Scorett | tygpåse Monki
 
en simpel outfit men så kan det bli ibland. jag som älskar pommes kunde inte låta bli att lägga beslag på tygpåsen från monki. svart tygpåse med french fries, hur bra blir inte det? den håller dessutom måttet med snabbmats-trenden som är detta år, fast jag kommer garanterat att använda den nästa säsong också oavsett trenderna. 

NAMI 2


 
 
 
 
Muuuuums. Här har ni avslutet på min torsdag. Blev bjuden på nami igen (har jag det bra eller??) och denna gång av min bästa moster. Åh så gott det var. Vi åt en massa gott. Bland annat gyoza, sojabönor och jättegoda makirullar. Alla i varberg! Ät på nami för det är såså gott.

L.A.T.E.S.T


 
lite av det mesta. har förövrigt börjat andra året på gymnasiet och snart är hälften gjord (lycklig). kapat frisyren lite och gjort det ännu en nyans ljusare. fikat (en massa), gått på juice-detox i tre dagar och bytt ut maten mot juice. det var en spännande upplevelse med roliga bieffekter. träffat vänner, välkomnat hösten och välkomnat september. vad har ni haft för er? jag vill veta! och pricken över allt - det är FREDAG och min helg är full av roligheter. denna helg sitter väldigt fint må jag säga, fast det gör den väl alltid.
 

DOUBLE DELUXE


 
lite fashion, lite torsdagskväll och sedan sömn på det. min torsdag har varit suuuuper (ni ska få se why)
 
och på tal om annat bra? titta in mitt fina halsband som jag fick av mina fina vänner på min födelsedag. litet och diskret precis som jag gillar det. använder nog det lite för mycket men jag är nog inte ensam om att överanvända nya smycken.

FULKULTUR


 
wiho. är det någon mer än jag som blivit kär? åh thomas nya album är så himla bra. hunnit lyssna? jag hoppas det, annars kan ni lyssna här. kan knappt välja favorit men jag älskar innerligt blixtar och dunder, fåglar (klippet ovan), vårt paradis och ingen fick se hur vackra vi var. 

BACK ON TRACK


 
hello again. jag är tillbaka eller något i den stilen. saknar att få skriva av mig och att få uttrycka mig och det blir lite ont om det när bloggen inte är igång. har mått dåligt i några dagar och stannat hemma från skolan men äntligen är jag back on track!! och när jag ändå är frisk, varför inte starta igång bloggen igen? så ja, jag ska försöka att göra så gott jag kan. hoppas ni stannar och puss på er som faktiskt varit här hela tiden.