BLACK LOAFERS


från ginatricot.
 
Loafers är en av vårens/sommarens måsten så att skaffa ett par sådana har varit en självklarthet. Finally, hittade jag de perfekta. Svarta med glitterstenar - super. Kommer bli såå fina i sommar.

AWAKE ALL NIGHT


 
Okey, jag faller lätt för killar som sjunger eller snygga killar över huvudtaget. Och bambambam vad snygg och bra låt. Har alltid haft en crush på Cody Simpson. Och under min paus såg jag denna videon. SÅ BRA. Titta darlings!! 100/10. 

FREE YOUR MIND


Byxor  Lindex // Top Topshop // Converse // Halsband Gina Tricot
 
Spexkläder är fixade. Imorgon blir det spexfoto och valborg. Men nu matte boken och börja ladda inför nästa stora nationella prov. Gad, älskar mina nya byxor. Bästa och snyggaste harems någonsin.

SNAPSHOTS


Snapshots från min tripp till Stockholm.
 
Denna månad har jag... besökt huvudstaden // sett min största idol live // promenerat // käkat mängder med goda frukostar // gjort massor med prov // lunchat på stan // sjungt till håkans nya låtar // shoppat och uppdaterat garderoben // + en massa annat vardagligt.

BACK WHERE I BELONG


 
Min paus är över och en ny start är igång. Jag känner mig som en ny person och jag är redo att välkomna er in i mitt liv igen. Både jag och Laura tog bloggpaus, hon är redan i full gång och nu är det min tur att komma tillbaka till blogglivet. Måste erkänna att det varit himla skönt att vara utan bloggen men det är här jag får uttrycka mig och här får göra precis som jag vill, så jag ska ingenstans. 
 
Jag har saknat er så! Hoppas ni är lika taggade som mig inför min nya start. Jag har funnit ny inspiration så nu kör vi! Min design är vit, ljus och enkel. Lik som Lauras men ändå inte. Den blev klar för ett tag sedan och sen dess har jag bara velat starta igång bloggen. Hoppas ni kommer att trivas och stanna kvar. Kramar och pussar. Wihoo nu kör vi!! 

BLOGGPAUS


Okej guys, jag släpper bomben. Jag har bestämt mig för att ta en paus från bloggen. Inte för att jag har tröttnat på att blogga utan för att leva mitt egna liv lite. Man kämpar så mycket men kommer ingenstans. Både jag och Laura kämpar och idag kände vi båda att en paus är nog det vi behöver. Så hela april hade jag tänkt att hålla mig undan från bloggen och komma tillbaka med roligare inlägg och en ny start. Det är bara en månad så håll ut darlings! Ett inlägg kommer kanske upp då och då. Och saknar jag er för mycket så återvänder jag tidigare! Ha det bra, vi hörs snart!! Pussar och kramar i massor! Och glöm inte att ni är bäst ♥ /L

LATEST 24


bästismys i massor // sleepover // matlagning som blev en mumsig laxmiddag // fruktte med jordgubbar // pratat om allt och inget // pannkaksfrukost på café // spontantripp till kungsbacka // cola i glasflaska // myst i vårsolen // första uteglassen // shoppat // traskat runt i pappas jeansjacka som är i extrem oversize // varit lycklig //
 

FIRE NECKLACE


bild lånad från favoritbloggen. 
 
Detta halsbandet var verkligen ett kärlek-vid-första-ögonkastet halsband. Har inte slagit till så det har kliat i fingrarna varje gång jag sett det men idag slog jag äntligen till så nu har jag mitt älskade triangel halsband. Det är enkelt och symboliserar eld vilket symboliserar mitt stjärntecken. Yey.