MITT ÅR 2012 2


Juli. Lämnade Grekland och for hem till Sverige igen. Fortsatte att sommarjobba, åkte en weekend till Köpenhamn, testade caviar nails och sola och bada de få soliga dagar som fanns. 
 
Augusti. Firade min femtonårsdag, började nionde klass, såg Veronica Maggio live, skaffade ombre, hade många goda kvällar med vännerna och fina dagar ute på klippan. Köpte min JC Lita vilket var en stor lycka! 
 
September. Insåg att sommaren faktiskt var över och fick börja klä mig mer efter höstens väder, hade en liveshow vilket var väldigt uppskattat, hittade kärleken i ännu en tv-serie, var väldigt skoltrött och fick äntligen min maccie baby ♥
 
Oktober. Firade Halloween, gick på gymnasiemässa vilket gjorde mig extremt förvirrad över mitt gymnasieval, var på dop och köpte mina fina vagabondboots. 
 
 
November. Fick bestämt mitt val till gymnasiet och klippte av håret! Det är något jag verkligen inte ångrar! Känner mig snyggare och finare än någonsin. 
 
December. Mått så jävla bra, frusit på Jul på Liseberg, firat jul, fixat min ombre och bakat en massa julgodis.
 
Mitt år har varit riktigt bra och jag hoppas att nästa blir ännu bättre. Jag ser fram emot mycket det kommande året. Jag kommer äntligen att få den nya starten som jag längtar efter så mycket och allt jag är ser är bara nya möjligheter. Nya tag, nya äventyr och nya vänner. Jag har inget att förlora för nästa år ska bli mitt bästa år.
 
Jag önskar att jag hade sparat mer pengar, hittat på fler spontana saker och levt i nuet. Det ska ändras på. Jag ska leva nu och tänka mer på vad som är bäst för mig. Hoppas att ert år har varit underbart. Nu tar vi nästa med storm! 

ALL SHE WANTS IS SOMEONE TO HOLD HER TIGHT


Jeansskjorta H&M // Dr.Denim // Johnny Bulls // Thomas Sabo smycken 
 
Käkade middag ute hos mormor och nu är jag hemma. Gad det är redan nyårsåfton imorgon! Hur snabbt har inte detta året gått? Hur firar ni nyår? Jag ska fira med människor jag älskar och ha det jävligt kul. Men vi har en dag kvar på detta året och den dagen får vi se till att ha det väldigt bra på! /L

MY DEAR DEAR FOX


WILDFOX gör mig ALDRIG besviken. Vilken är er bästa inspirationssida?

I CHOOSE


 
 
 
Lyssnar på underbara Håkan. Tänk att jag ska se honom i sommar. Kommer bli så underbart!! Någon mer som ska dit? Längtar ni lika mycket som jag!? Jag vill bara att nästa år ska börja nu. Känner att nästa år kommer bli mitt år. Ny start, ny tid och nya äventyr. Pussar och kramar /L ♥

MITT ÅR 2012 1


Januari. Startade året med en tripp till götet, feber och blev förälskad i Laleh's nya skiva.
 
Februari. Var på tjejmiddag och längtan efter sommaren var extrem. Hade egentligen en ganska lugn månad och jag gjorde faktiskt inte ett piss.
 
Mars. Hamnade på blogg.se's framsida, åt världens frukost, köpte underbara skor och köpte även mina välanvända mintgröna byxor.
 
April. Skaffade linser, vann ett självporträtt, testade mig på rosa dipdye och köpte världens finaste ryggsäck i aztecmönster.
 
Maj. Shoppade min fina second hand lampa, njöt av sommarvärmen, gick runt i shorts och fotade, fotade och fotade lite till! Även här en lugn månad som inte bestod av så mycket mer än lite plugg.
 
Juni. Cyklade en 11 mils lång resa till Laholm och övernattade där nere med klassen, avslutade arbete på min egengjorda väska, fick sommarlov och reste bort till Medelhavet. 

FOREVER TREND


 
Jacka NLY Trend // Topp H&MTrend // Jeans GinaT // Shoes from Scorett
 
Sitter med en chailatte i knät och myser med bästis. Guuuuud så gott det är. Mitt liv rullar på och jag är lika lycklig som jag alltid är. Hur mår ni? Pussar och kramar /L♥ 

SPRING 2013


 
WAOWOWOWOW lycka när man såg att denna plumsat ner i brevlådan. Iiiiiih. Detta gjorde min dag 100 gånger bättre.
 
Har tillbringat hela dagen i Göteborg med bästisarna. Fick med mig hem en topp från H&MTrend. Lycka på det med. Puss 

UNDERBARA MORGON


 
Goodmornin' darlings! Vaknade för en stund sedan utvilad och glad. Och jag är ledsen, jag har helt glömt. Ni ville se videon på mig och Laura när vi sjöng på julavslutningen. HÄR kan ni titta på vårt lilla framträdande! Puss ♥

MINA KLAPPAR


Här har ni årets julklappar. Jag fick en bla. träningsbok, biobiljetter, vampire diaries och glee boxarna, en photoshopbok, pengar, thomas sabo berlock, presentkort, tvål, kläderna jag hade på mig på julafton och lite andra småsaker. Ska få träningsskor av mamma och pappa men vi köper dem nu i veckan!
 
Vad fick ni i julklapp? Vad var det allra bästa? Låt mig få veta ♥

JULAFTONSOUTFIT


Tröja Whyred // Kjol ONLY // Halsband Efva Attling // Skärp H&M //
 
På årets bästa dag gick jag klädd i en SÅ skön tröja och så fin kjol. Till det hade jag mina JC och var fin från topp till tå. 

GOD JUL. GOD JUL. GOD JUL.


GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA! Jag har inte haft någon tid alls för bloggen idag men nu äntligen hinner jag slänga in en sen julhälsning till er. Jag hade tänkt fixa fram en fin julfilm till er i riktigt julanda men allt sket sig. Får bli till nästa jul, eller kanske får fixat ihop en fin nyårsvideo istället! Hoppas ni har haft en riktigt bra julafton och att ni spenderat den med personer ni älskar. 
 
Jag har hållt igång hela dagen. På eftermiddagen lekte jag med småkusinerna ute hos morfar och på kvällen var vi här hemma med gäster. Ha det bra och sov gott! Nu ska jag bums ner i säng och sova! XOXO 

WHITE CHRISTMAS


en ny klick färg på huvudet. min nya mössa och jag är kär i den
 
Det blir nog en vit jul trots allt. Det yr omkring utanför dörren och stormen är i full gång. Mysigare kan det inte bli. Jag har mycket att fixa inför imorgon så det är bara att sätta igång. Det är julafton imorgon, kan ni fatta? YEEES.

I'M JUST PLAYING


 
Well Hello. I gulstickad tröja och mammas jacka traskar jag runt. Ser ni att nästan all snö är borta? Snyft. Men det var väl snökaos imorgon som stod på väderschemat så det kanske blir en vit jul trots allt! Vi får hoppas!! Ska fortsätta med inslagning av julklapparna annars har jag nog mig en lugn lördag /L

JAG STRÅLAR


Topp Gina T // Halsband Glitter // Skärp H&M
 
Med lockar i håret och fladdrande kjol firade jag min sista skolavslutning på skolan någonsin. 19 terminer avklarade. 1 kvar. Idag blir det meraaaa juuuul för min del. Julbak, julmys och julpyssel med mina favoriter. Märks det att jag gillar julen eller? Haha. Det är det mitt liv handlar om just nu. Vad ska jag ta mig till när den är över ♥

THREE MORE DAYS


 
Lycka. Lycka. Lycka. Det är äntligen lov och lyckan i mig flyger runt. Så. Jävla. Skönt. Sjöng duett med Laura på julavslutningen idag vilket gick bra, är stolt över mig själv att jag faktiskt gjorde något. Fick beslag på mina betyg och ja, jag är nöjd över det med. Nu är livet prima igen och med 3 dagar till julafton inser man hur jävla bra allt är. Pussar och kramar! /L♥

LAST DAY OF YOUR LIFE


"Fantasy is where I belong" idag drar jag mig undan från den verkliga världen och hoppar in hos once upon a time.
 
Darlings! Strosade runt i stan med bästisarna men nu är jag hemma. Ska fixa lite grejs ikväll.. Kolla tv (ett måste! as usual), välja kläder till julavslutningen som redan är imorgon! Vart har denna termin tagit vägen?? Men lovet hade inte kunnat sitta bättre, är så trött på skolan så nu ska jag bara leva gott hela lovet långt. Waaaah! Världen går under imorgon. Haha yeah right. Hoppas ni hade er en bra dag idag för det var er sista, eller? BYE ♥

MILJONTALS ORD


...som ger mig materiell lycka i enklaste lag.
 
Denna kvällen spenderas med två ELLE i knät. Lika glad för varje gång, äsch nu läser vi.

CHRISTMAS LIGHTS


 
är ni också lika förälskade i denna låten? ♥ 
 
OMG. OMG. Såg nyss säsongfinalen av Gossip Girl. Det var det sista avsnitet någonsin, sorligt. Men samtidigt skönt att fått reda på vem det faktiskt var. Åh vill nog se igenom alla avsnitt igen, så bra som det är. Sitter i pyjamas och lever livet. Humöret är bra igen och nu njuter jag bara av kvällen som återstår. Godnatt vänner, sov gott! 

FRÅN TOPPEN TILL BOTTEN



 
Hello darlings. Försöker hålla humöret uppe även fast de hemskaste av de hemskaste har inträffat. Mitt objektiv åkte i backen! Det är helt sönder och det känns väl sådär. Fan alltså, mitt liv straffas ofta. Fast en positiv sak har hänt! Jag fick hem mina kläder jag beställde för några dagar sedan och allt passade perfekt! Yeeeey. Bortsett från det har denna dagen var seg, seg och seg. XOXO /L 

PUT YOUR SWAG ON


 
Med favorit tightsen och ett bra humör avslutade jag den sista måndagen på höstterminen 2012. Jag bara längtar och längtar tills lovet är här. Ska bli så skönt! Det jag ser fram emot är långa sovmorgonar, spendera tiden med de allra närmsta, inte ha några sysslor alls, dricka alldeles för mycket te, mysa framför brasan och känna lugnet i kroppen, fira julen med släkten och skåla in det nya året med alla vänner. Låter det inte härligt? Jag längtar så.