GÖR DET BARA


hittade en fin lista på tumblr, ta del av denna darlings.
 
1. Kiss that cute boy at the party, but push him away as soon as he puts his hand up your skirt
2. Smoke a cigarette for the first time, and make it your last
3. Don’t straighten your hair for a week, see how many compliments you get 
4. Blast your favourite song even when your mum has told you off for playing it too loudly. Enjoy those 3 minutes of pure happiness before she pulls the plug out.
5. Say yes to going out, you’ll have something to tell your grandchildren about 
6. Paint a sun on a rainy day, then stick it to the window 
7. Eat the cupcake, you have better things to worry about than those 300 calories
8. Do yoga and meditate as often as possible
9. Stand up for yourself. Someone called you a slut? Someone said you are ugly? Someone said your art work was boring and dull? That is your cue to fucking stand up for yourself and make them speechless
10. Don’t respond to a group of males whistling at you. You’re a human being, not a fucking dog
11. Leave your headphones at home, see how much you are missing out on because you’re always lost in your own thoughts
12. Carry hand sanitizer and bandaids in your purse 
13. Wear sexy underwear, loads of leather, a fur coat, heels and purple lipstick. Do it for yourself, not for the hot guy next door.
14. If you’re having a bad day, cry, scream, punch a pillow, throw stuff around. Then you pick up the mess, including yourself and get back up.
15. Smile, be polite and get on peoples good sides for starters
16. Stop waiting for your crush, stop dressing up for the bar man that serves you a free drink or staying extra hours at work for your boss. Stop impressing these dickheads and start impressing yourself. 
17. Laugh until you cry, and when the girl sitting next to you in class tells you to shut up, laugh even louder. 
18. Do whatever feels right in the moment, laugh, cringe and regret it later. Repeat.

LOOK AT THIS


 
look at this. woho hade girlsnight hos linnea igår och åh så mysigt (och god mat) vi hade det. somnade med tjejerna och gick upp för att käka en god frukost. denna helg har gett mig tusentals sommarkänslor och livet är så himla fint.
 

EN FRÅN VECKAN


skjorta - second hand // dr.denim // top bik bok // vans - zalando // 
 
en enkel, halvslarvig bild på min outfit från tidigare i veckan. helgen är i stort sett här. har en fullspeckad helg framför mig med många roligheter. vädret ska vara strålande och jag ska umgås med vänner. hoppas ni mår prima för det gör jag.

GLAD I ALLA FALL


solisar från beyond retro // cleans nya doft cool cotton // billig skjorta // elle // & svarta docs
 
min plånbok gråter men jag mår bra. har hunnit shoppa en del denna vecka så något har jag hunnit med under lovet. imorgon börjar livet igen, back to reality men det ska nog gå an. jag ska iväg på yoga och avsluta kvällen med ett extra långt yogapass. ha det fint allihopa.
 

LÅNGFREDAGEN


 
långfredagen. tidig morgon. påskbakning. kakkalas ute på landet. promenad. solnedgång. skratt. bad. 
en bättre frdag med andra ord.

DET DÄR NI UNDRADE


fyra vardagsbilder och svar till er.
 
gjorde det ont att ta de högre hålen i örat? hur håller du rent dem?
- nej det gjorde inte så värst ont, det stack till lite men vill man vara fin får man lida pin. jag tvättar med rengöringsservetter.
 
var jobbar du någonstans?
- på ung omsorg och på en affär i stan.
 
vilka redigeringsprogram använder nu när du redigerar i din mobil?
- vsco all the way. bästa redigeringsappen i alla lägen! tipstips
 
vilken storlek har du på den? och hur är den i storleken? (ang. nyårsblåsan)
- den är ganska vanlig i storleken & jag har xs.
 
var är dina kläder från? (ang in the kitchen)
- jeans - topshop. topp - h&m
 
var köpte du dem? finns det i andra sorter? (ang. glitter vans)
- jag beställde dem på zalando. jag är inte säker om det finns på zalando men såg andra glitter vans uppe i götet för några dagar sedan!
 

SOM VANLIGT


jacka lager 157 || dr.denim || topp h&m trend || mössa bikbok || nike air force || solisar beyond retro
 
kände att det var dags att slita sönder mina gamla brallor och vips trivs jag mycket bättre. hunnit ta en sväng på second hand och avklarat ett träningspass på gymmet. nu väntar det tråkiga: plugg och också det mest roliga: svergies yngsta mästerkock!! haha har ni sett det? verkligen underhållande och tro det eller ej så ger barnen mig massa motivation till att lära mig att laga mat, så där händer jag vid 20.00
 

BJÖRNSTAMMEN


deras nya skiva är så JÄVLA bra. längtar ännu mer till sommaren då jag ska se dessa boys live. kommer bli så himla mäktigt. vet inte om jag har nämt att jag ska till bråvalla? det kommer bli så himla bäst. woho, sommaren snälla snabba dig lite. någon som hunnit lyssna på björnstammens nya platta? lyssna HÄÄR

WHITE JACKET


 
nya jackan från lager 157 gick jag klädd i på göteborgs gator. bra med variation från min lilla jeansjackis.
 

GÖTEBORG


 
kollade runt på second hand, käka god mat, åkte spårvagn, njöt av vårsolen, sprang runt i alla affärer och njöt med sällskapet. en fin dag tillsammans med en fin vän med andra ord. & här finns min fina vän.
 

ZARA FAVORITES


 
ni gör mig pank.

MIN FÖRÄNDRING


 Jag var beredd på att det skulle bli annorlunda. Jag var beredd på att jag skulle få en ny start. Jag var beredd på att lära känna nya människor och växa inom mig själv. Men jag hade aldrig trott att det skulle se ut så som det gör nu. Jag är inte samma person som jag var när jag gick på grundskolan. Jag har växt och jag umgås med folk som jag aldrig i hela mitt liv hade trott att jag skulle umgås med. Jag var orolig att det inte skulle bli bra men just nu är det bättre än bra. Jag har fortfarande kontakt med många som jag gick tillsammans med i grundskolan och fått kontakt med en massa mer underbara människor. Det finns så mycket folk och man inser inte riktigt det. Även fast jag bor i en liten stad finns det många som jag inte ens vet att de existerar. Ja, jag har förändrat mig under kort tid men just nu är jag i tonåren. Jag ska ändra mig för att kunna hitta mig själv och hitta den jag ska bli. Men jag ser inget negativt i detta, jag vill hitta mig och känna mig ännu mer trygg i mig själv. Vad jag vill säga är att ni som oroar er inför gymnasiet, gör inte det! För allt blir bra till slut.

DONE


 
hade suktat ett bra tag till att ta mina två sista hål i högra örat. nu är det äntligen gjort och jag känner mig helt klar med håltagningen i höger öra. tycker det är så himla fint med massa småörhängen, så jag är nöjd. vad tycker ni?
 

LIVET TOG TAG I MIG


 
först och främst TACK. tack alla fina människor som fortfarande finns kvar här hos mig. jag har varit alldeles för oaktiv men nu är det lov och jag ska ta tag i detta igen. två veckor av tystnad men nu håller jag nog inte tyst på ett tag. min hög av läxor har inte minskat men jag ska skapa tid för bloggen igen. min goda frukost är i magen, jag ska åka iväg och jobba och sedan är jag redo för ett väldigt välbehövligt lov. idag mår jag bra och känner mig glad i vardagen, hoppas ni gör detsamma.