SPETS PÅ RYGGEN


 
 
Look at my new bra. Så fin, en ny favorit. Och jag fick den dessutom av mina favoriter. Jag som är svag för fina ryggar älskar självfallet denna bh. Måste bara inskaffa mig lite fler toppar med låga ryggar så jag kan få visa upp den.
 
Annars då? Göteborgs kulturkalas är igång och jag flyger upp till Götet titt som tätt. Igar var det danne-konsert och ikväll blir det panda da panda. Och sedan påbörjar vi sista helgen innan skolan börjar med en Nause-konsert. Så ja, konserter och skoj för full rulle är vad jag håller på med.
 

TRUTH OF FLARE


1. Set in stones 2. Truth or flare
 
När det är halva priset på världens bästa nagellack så kunde jag inte låta bli att köpa mig två nya lack. Ett i silver med glitter och ett gråblått. Köpta på Lindex i min lilla stad. Så varbergsbor, tiiiiips! Spring dit och köp essielack.
 

SWEET SEVENTEEN


hallå änglar! idag är det min dag. sjutton år, 1 år kvar till 18. dags för kalas med släkten och ikväll ska jag träffa en massa vänner. önskar er en fin dag. pussss

NAMI & STADS


1. @NAMI 2. frukostbuffé @stadshotellet
 
Mums. Under mindre än 24h hann jag bli bjuden på sushi i tidig födelsedagspresent på Nami av mina fina bästa vänner. Det var så himla gott. Mmmmmmmmums, de är bäst. Och till frukost käkade jag frukostbuffé med en vän som jag inte träffat på hur länge som helst så det var väldigt mysigt. Jag förgyller mina sommardagar så bra som möjligt.
 

SoMmArLoV




Hej vänner! Här ser ni lite latest. Var på snoop dogg igår och fick en snabb titt efter många om och men. Sommarlovet har endast två ynka veckor kvar så jag ska försöka ha fullt upp alla dagar som kommer! Hur spenderar ni slutet av sommaren?

EARRINGS


Har haft mig en jättemysig dag i Göteborg med två fina vänner. Fick bland annat med mig tre av dessa fina örhängen som finns på bild. De två översta och det i mitten av de tre där nere köpte jag på Accessorize idag. Nu är klockan över midnatt och jag ska somna tillsammans med Sam Smith i mina öron och sedan väntar en dag fredag med lite jobb, lite umgänge och lite bio.