GARDEN OF HAPPINESS


jag på en av mina absoluta favoritställen under just denna sommaren.
 
Ursäkta men vad hände med bildkvaliteten här? Aaaah aja. Jag hör inte av mig lika ofta men jag är fortfarande kvar. Jag sov borta över natten och gömde mobilen för en kväll, skönt. Nu strömmar blogpods i öronen och jag ska strax fixa lite mat för mig och brorsan. Ikvälll kommer vänner hit för lite mys. Det är inte mycket kvar av sommaren så nu tar jag vara på så mycket som jag kan, hoppas ni med gör det. Hugssss ♥
 

BLACK GRAPHIC


 
Söndagen har inte gått åt till mycket. Slöat i pyjamas mestadels av dagen. Fick målat om nailsen och ja, lite graphic hit och dit är alltid nice.
 

BAKOM BARRIÄREN


Jag behöver inspiration. Till vad? Till livet . Jag är trött på att leva i samma bubbla och göra samma saker varje dag. Hela min sommar går åt till jobb. Alla sommarlov är lika jävla pissdåliga och idag suger livet ganska hårt. Jag tror eller jag vet att det bästa inte hänt än. Men snälla, snälla kan du snabba på lite.


GOLDDIGGER


todays details.
 
medans ni ändå kollar hit måste jag tipsa om mina två at the moment-favvisar
1. tigerhead och 2. love me again. wihiwiho, dunderhitar.

JAG VET INTE RIKTIGT HUR


 
klockan är över 10 och jag är redan klar för dagen. jag är full av funderingar och letar vackra undomsböcker över hela internet. ska få tag i kapitulera omdelbart eller dö och jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket för de verkar supermegajätte intressanta. får ta och beställa dem efter jobbet eller något. för snart ska jag upp på cykeln och köra raka vägen in till stan. 

DÖDSKALLEBÖSSA


Urban Outfitters 20
 
Har helt glömt att visa min nya sparbössa. Ja guys, detta är en sparbössa! Tyckte den var så cool så jag kunde inte låta den gå när jag trallade runt på Urban Outfitters i Berlin. Jag kanske inte är så för sparbössor men denna kan jag fylla full med alla mina onödiga mynt. Riktigt nice kap, eller vad säger ni?
 

STRANDEN VÄNTAR


 
Himeln är blå och solen är högt upp. Jag drar till stranden och svalkar mig en stund. Hadetttt
 

BIRTHDAY WISHES


 
Sex And The City Box | Bodylotion | High Waisted Jeans | Primer | Michael Kors Plånbok | Extern hårddisk | Necessär | Make-up | Glossybox prenumeration |
 
Snart är det dags för min födelsedag och min önskelista är redo. Högst upp på listan är plånboken för jag behöver verkligen inskaffa mig en ny och denna välkända men enkla från Michael Kors passar perfekt.

HÄRLIGA LIVET


 
Åh vad livet är bra just nu. Jag tillbringade natten på skrivareklippan. Spelade fotboll, åt god mat under solnedgången och tog ett nattdopp. Hur tillbringar ni bäst sommardagarna? ♥

EAST SIDE GALLERY


 
East Side Gallery var en av höjdpunkterna i Berlin. För er som inte vet vad det är så är det det lilla som återstår av berlinmuren och de har klottrat hela muren med vacker konst. Det kanske inte låter så häftigt men det var det. Över 1 kilometer lång klottervägg. Någon som varit där kanske? 

LACQUERED UP


 
Passade på att köpa två nagellack från essie på resan. Det röda heter lacquered up och är riktigt blodrött, snyggtsnyggt. Genomskinliga lacket heter good to go och det gör att nagellacket torkar på sekunden. Till min förvåning torkade det snabbt och efter sekunden var jag good to go. Tips!
 

HALLIFORNIA OUTFIT


Tröja Pull&Bear // Väska H&M // Converse
 
En stor korallfärgad tröja stod jag och dansade i igår. Längst fram vid staketet njöt jag av Oskars stämmor. SÅ BRA. Gnucci var hel cool, verkligen sin egen stil. Nej off to work - hadet!
 

BERLIN SNAPS


Berlin snapshots
 
Under mina dagar i tysklands huvudstad hann jag med att besöka de största sevärdheterna och kolla i ett antal affärer. Lunch uppe i tvtornet var underbart, vilken utsikt! East Side Gallery var så coolt och bilder från muren får ni se i veckan.
 
Nu ska jag käka något lätt sedan jobba en stund och ikväll ska jag på Endless Summer Party med vänner och njuuuuuta av favoritmusiken. Ha det bra darlings xox
 

B E R L I N


 
En snabb och kort film från mina fina dagar i Berlin. Har haft det jättebra i Tyskland, ätit god mat och njutit av alla stora shoppingcentrum. Men det är skönt att vara hemma igen och skönt att äntligen få sova i sin egen säng. 

THINGS I LOVE


and things i hate.
 
 
♥ Jag älskar sega morgonar som börjar med timmar i sängen och pannkaksfrukost
♥ Jag älskar att jag ska få börja på en ny skola för jag spydde rent ut sagt på min gamla.
♥ Jag älskar att få upptäcka nya ställen.
♥ Jag älskar att se folk gå runt på stan med sina alldeles egna stilar.
 
- Jag hatar en sak och det är ordet hatar. Hör ni så hemskt - HATAR.
- Jag hatar att jag har varit hemmablind i sisodär 16 år för jag bor i en av de finaste städerna som Sverige har.
- Jag hatar att jag vill ha så mycket och aldrig blir nöjd.
- Jag hatar att härma andra och när andra härmar mig.
 

ON OUR WAY



4 KVÄLLAR AV SOMMAR


fredagen tillbringades uppe på fästningen och lördagskvällen på stranden mysmysmys.
 
Jag har tillbringat fyra nätter hos bästis och nu är jag back home again. Vaknade till nyheten av att Cory har dött. Usch. Idag går mina tankar till hans nära och kära och jag kommer spela min glee-lista om och om igen. Jag såg verkligen fram emot nästa säsong av glee men nu kommer det aldrig bli sig likt. 

WE OWN OURSELVES


Bustier H&M // Kjol Brandy Melville // Väska H&M // Solisar Beyond Retro
 
Sommaroutftits bad ni om och sommaroutfits ska ni få! Här har vi en outfit och så gick jag runt igår. Kjolen är amazing men tyvärr inte min egen utan lauras. Fast vi bästisar brukar ju säga att det som är mitt är ditt. Todays arbete är avklarat och nu väntar jag på mina roommates.

L'S PLACE


 
Har flyttat över till Lauras place för några nätter. Vi lever loppan och har det superbra. Vi hörsssssss

KLIPPAN


 
Ännu en dag spenderades på klippan. Wraps till middag och bullar till dessert. Har både solat så jag bränt båda mina axlar och flytit runt på luftmadrassen. Sommar, sommar, sommar - härliga sommar. Och ikväll? Allsång på skansen genom tv-rutan med båda bästisarna. Håkan lovers ni missar väl inte detta?