VIT SOM SNÖ


 
i samma färg som snön hade jag en blus klädd på kroppen i går. köptes på second hand här i stan. var dessutom på musikal igår. ps-musikalen så att säga och den var riktigt bra. jag tipsar er varbergsbor att gå på den. vad finns mer att säga.. det är torsdag, jag mår underbart och jag känner att denna dag kommer bli jättebra.
 

OVISAD VARDAG


brunc/frulle med tjejerna i klassen // mitt fönster // en god frukost 
 
tiden springer iväg!! min träning börjar om några få minuter. tisdagar är stressiga men det gör mig inget för det är dags för dans och sedan lite spinning. hoppas ni mår underbart, pussar darlings!
 

NYTT OCH UPPDATERINGAR


 
har inhandlat lite nytt även fast jag ska försöka ligga på sparsidan. ny dagkräm (vichy), fått ny phone (happy), handkräm för torra vinterhänder och en brun vardagsmascara. har hunnit med jobb och gekås med mammsen denna helg. jag är laddad inför en ny vecka så let's go!! några avsnitt av new girl sedan blir det natten.
 

MUMMA EN FREDAG


 
wiho har haft en fin eftermiddag med mina girls. käkade panini (så jäkla god) på lorensberg och fikade på supergod fika efteråt. ikväll ska jag umgås med vänner och ha en trevlig kväll. fredag igen och helg ännu en gång. skönt - ja verkligen. för att hälsa in lite ledighet firar jag med denna låt som jag hörde i morse. riktigt härlig. 

LATEST 24


 
mina senast 24h har varit ganska så jäkla nice. blivit kär i thibo och fått ögonkontakt med melissa. kalla mig töntig men jag blev så lycklig. p3guld-galan var där jag var och längst fram vid kravallstaketet njöt jag till tusen. dessutom snöade det på vägen hem och nu lyser världen upp ännu lite mer. en bra kväll med fina vänner. någon om er som också var där eller såg ni galan på tv? 

S A T U R D A Y


 
hej allihopa. hur mår ni? jag mår super. ser snö ut genom fönstret och tycker den ligger perfekt ute på gatorna. gårdagens snöstorm har jag längtat efter. var hos en vän igår och träffade en massa roligt folk. kollade på elle-galan och gud så vackra kreationer de hade på sig. ikväll ska jag iväg igen och då blir det ännu en gala. kan ni gissa vilken? åh är supertagg
 

THE WILDFOX LAGOON


 
jag antar att några av er redan har sett wildfox senaste lookbok men jag kan inte sluta att fascineras. bilderna är så vackra så det går inte. klicka här så får ni se hela lookbooken. de får mig att längta till sommaren ännu lite till och att fotografera i varma sommardagar, ja tack.

G O O D M O R N I N G


 
g o d m o r g o n.
tog en lång sovmorgon och startade dagen med carrie diaries. myste med bästisarna igår och senare blir det träning. jag måste hugga igång med min hög av läxor. längtar tills lov igen, har gått tre dagar och vill redan ha lov men det är nog inte bara jag som önskar lite ledighet. ha en fin dag ♥

VET INTE RIKTIGT VAD


 
hello darlings! usch har aldrig tid för bloggen, mår lite dåligt över detta. jag försöker så gott jag kan. är nog lite oinspirerad för tillfället dessutom, då går det aldrig bättre. något speciellt ni vill att jag ska blogga om? och skolan är igång igen, lika så plugget. jag har gjort mitt sista historieprov i hela mitt liv och det känns skönt. det är lördag vilket betyder jobb så nu kilar vi! ha det bra
 

CAFÉ MIGNON


 
sover alldels för lite men träffar en massa fina vänner. tog en långfika på mingan med almis (klick) och fick en riktigt bra start på dagen. ska dyka ner i plugget för nu är vi snart tillbaka till verkligenheten och jag har prov i veckan så det är bara att starta igång. hur njuter ni av lovets sista dagar? 

NYÅRSBLÅSAN


Klänning - Nelly länk // Jacka H&M // Skor Jeffrey Campbell // Örhängen Lindex
 
här guys, har ni min nyårsoutfit. klädd i en kornblå nyårsblåsa firade jag in 2014. ganska simpel dress med broderier vid bysten. tror dessutom att denna klänning kommer bli fin i sommar när man har solkysst hy och solbruna ben.

VARDAGSTRISTESS


 
har redan hunnit vara hos tandläkaren. nu ska jag strax laga lunch och ikväll ska jag spela tvspel hela natten lång med vänner. skön fredagskväll så att säga. tänkte fortsätta att kolla på sex and the city, min nya obsession. usch och skolan börjar snart igen, måste börja med plugget.

SAKER ATT UPPLEVA 2014


1. sova under bar himmel 2. besöka ett nytt ställe 3. testa harry potter bönor 4. tautera mig 5. ge pengar till en gatumusikant 6. surfa 7. övningsköra en massa 8. bjuda tjejvänner på middag 9. besöka 3 olika museum/konstgalleri 10. spela paintball 11. äta sushi 12. gå ner i spagat 13. äta lyckokaka 14. testa hot yoga 15. titta på en svartvit film 16. kurragömma på ikea 17. köpa en "wreck this journal" 18. se alla stjärnornas krig. 19. unna mig en spadag 20. bygga sandslott 21. gå på musikal 22. åka båt 23. grillkväll på stranden 24. gå på picknick 25. lämna internet under en dag 26. använda lönen till något bra 27. hitta fyrklöver 28. ta foton i en fotoautomat 29. cykla i göteborg 30. åka på en resa som jag betalat själv

här är en liten del från min lista som jag ska slutföra innan 2014 är över. och nyårslöften? det har jag också. ska bla. laga mat till familjen en gång i veckan och bli bättre på att laga mat, det behöver jag kan jag säga er. har ni några nyårslöften? och varför isf?
 
 

GLITTER


 
dessa blingblings bärde jag på nyår tillsammans med min kornblåa klänning och jeffreys. ska se om jag kan få någon fin bild på min nyårsoutfit också. brukar inte använda stora örhängen utan gillar mer små och diskreta men dessa föll mig i smaken ganska snabbt.
 

NEW YEARS EVE


 
tog alldeles för lite bilder på nyårsafton men jag hade en jättebra kväll med mina fina vänner. åt middag med mina favoriter och sedan njöt jag av fyrverkerier vid fästningen och avslutade på fest hos en vän. nu är det nytt år och jag hoppas alla hade en bra nyår. GOTT NYTT ÅR BABES!! tvåtusenfjortis