It's halloween bitches!



Happy Halloween på er allesammans! Halloween är just nu i fullgång i USA (och Sverige) men i Sverige firar vissa på alla helgons dag som är nu på lördag. Då ska jag träffa vänner, bowla och ha det skoj. Hoppas ni busar till det mycket nu och skrämmer alla med farliga masker och sminkar till er galet.

Jag har nu kommit hem från Ringhals och haft det riktigt mysigt. Tävlade lite och testa skyddsdräkter. Imorgon blir det samma sak. Ta bussen tidigt och anlända till Ringhals! Kram ♥



Ljus, glitter och ringhals snack.




Hej på er! Just nu är jag och Hanna på våran lilla kurs som vi ska på i veckan. Kurs kanske man inte kan kalla det men vi ska i alla fall vara på ringhals idag, imorgon och på ondag. Det ska bli spännande. Hoppas att detta är kul för annars så slösar jag bort tre hela dagar på mitt höstlov. Aja, men det tror jag faktiskt att det blir. Jag, Hanna och en massa tjejer ska exprimentera och greja. Jag är enormt bra på expriment och teknik. Nej, där ljög jag. Jag är inte så bra på sånt här men det går nog bra iaf.

Kram på er allesammans! Vi hörs av ikväll ♥

Idag blir det en mys lördag!



Hej på er! Hur mår ni? Hoppas ni mår bra iaf. Jag mår väl bra som vanligt.  Det är ju helg vilket betyder tjejkväll!

Jag och tjejerna har haft lite olika tjejkvällar två helgar i rad nu och ikväll ska vi cykla upp till Laura och vara där över kvällen. Kolla film, smeta in ansiktsmaskar i våra ansikten och ha det mysigt. Vendela kan tyvärr inte vara med eftersom hon är på andra sidan jorden på semester. Saknar tjejen redan. Men om två veckor är hon hemma igen och då får jag träffa min glada tjej som säkerligen ska berätta en massa om sina resa bland disney världen och läska mig med alla munkar hon ätit. Men inte hänga läpp för det. Jag och tjejerna ska ha rackarns kul ikväll!

Nu är Hannisen här och innan vi cyklar till Laura ska vi kolla lite film. Hejsvejs! ♥

Plop and splash



Canon EOS 500D + 28-80mm, närbildslins +4

Tänkte att när jag ändå inte har något att göra kan jag alltid fota och göra mig gladare. Fotade vatten idag som jag älskar. Men tålamodet fanns där idag, fick inget utbrott. Säger som jag alltid sagt! Måste inskaffa mig en extern blixt till min lilla kamera så jag kan fota ännu mer och snabbare!


Galna gifs och lite musik




Ellie Goulding - Starry Eyed - Länk: spotify
Those Dancing Days - Cant Find Entrance - Länk: spotify

Claire Maguire - The Last Dance - Länk: spotify


Hej på er! Klockan har passerat åtta och jag ska springa ut till tvrummet och kolla Idol med lillebror när jag skrivt klart detta inlägg. Gjorde små galna gifs av bilder från någon helg sedan. Vi får hoppas att inte mina vänner dödar mig efter att jag lagt ut dessa bilder. Det får vi hoppas att de inte gör. Hoppas ni har haft en bra dag.

Tillbringade en stund på eftermiddagen med Laura. Vi prata och tog det lugnt. Nu ska jag springa ut till Liam. Kram på er! ♥

Senapsgult än en gång



Tröja - Vero Moda | Byxor - Vero Moda | Skor - Citybird

Idag har jag på mig en ny tröja som jag köpte i helgen samma dag som jag köpte min rosa tröja. En transparant tröja i senapsgul nyans. Riktigt skön och fin är den. Till den hade jag byxorna från Vero Moda och mina klackskor som ni ser på bilden.

Om en stund kommer Laura paura hit. Vi får se vad vi hittar på. Chilla lite och ta det lugnt. Vi hade egentligen planer för dagen men det blir inte av. Fredag idag och det är Höstlov! Gött! Jag ska iväg till ringhals några dagar på lovet och greja och ha kul med Hannisen. Det blir nog spännande. Det blir ju roligare än att sitta hemma och slö framför datorn eller tvn.

Ha det mega bra! Kram på er ♥

En stycke Snapple och en stycke Frida



Hej på er allesammans! På bilderna här ser ni vad jag ska sysselsätta mig med ikväll. Läsa Frida och dricka Snapple. Första gången jag drack en Snapple dricka och gudar hejhej vad gott! Denna får man köpa någon gång igen. Ska också plugga ikväll men det förtjänade inte en bild.

Dagen har varit bra. Kollade teater och hade det lugnt. Jag får önska er läsare en bra kväll. Ska plugga vidare till provet nu så får vi höras av imorgon. Dricker min Snapple till. Om ni inte testat Snapple testa det någon gång. Smaken "Raspberry Peach" dricker jag. Den är himmelskt god! Ha det superbra, kram på er!

Därför längtar jag så himla mycket till vintern



För all snö kommer! Det ska bli så himlans mysigt med alla snö på marken. Det kommer bli kallt men man får klä på sig varmt så man inte fryser. Jag älskar snö och kan ni tänka er göra snöänglar och ha snöbollskrig i snön? Underbart, ja visst är det! Snöoväder kanske inte är så värst kul men man får se allt positivt med snön. Bygga den hederliga snögubben som jag och Hannisen gör varje år får man se fram emot i alla fall.


Det blir mörkt ute och ljusbelysningen kommer fram. Stora slingor i buskar och träd. Tyvärr så ser det inte ut så som på bilderna här hemma i Varberg men man kan ju hoppas att någonstans ska man få en skymt av alla jul och vinter ljus. Visserligen är det läskigt att gå hem redan vid 7 tiden nu när det kommer bli mörkt men jag får tuffa upp mig och våga gå igenom mörkret. Bara man har en vän på andra sidan luren så går det bra att traska runt.


JULEN KOMMER! Det känns som om jag nämt julen för mycket här på bloggen det senast. Får hoppas att ni inte tycker det blir tråkigt. Men iaf JULEN kommer tills oss när det är vinter! Det är inte bara julklapparna som gör julen bra utan det är julmusiken, julbelysningen, julgranen, julmaten och allt annat som hör till till Jul! Kolla på Kalle Anka klockan tre är en sak som jag också älskar om julen. Jag hoppas att jag inte är ensam om att kolla på det varje år. Jag och kusinen sitter alltid bänkade framför tvn för att kolla på Askungen, Kalle Anka, Musse pigg och alla andra som hälsar på vid juletid.


Vi får välkomna ett nytt år! Är det bara jag eller visst har detta året gått fort? Fast tiden går ju fort när man har kul, right? Det ska bli så spännande med ett nytt år. Det nya året ska firas med fyrverkerier och stoj! Träffa goda vänner och ha det kul. Jag har ås mycket att se fram emot. Först är det Halloween, sen har vi Julen och sist men inte minst Nyårsafton.

En stickad tröja med en skrikig färg



Tröja - Gina Tricot | Jeans - Gina Tricot | Skor - Converse

Idag kände jag för en slapp outfit. En ny tröja hade jag på mig idag med. En stor, rosa och riktigt skön tröja. Skön som tusan fast det har jag redan sagt några gånger nu. Tjat mamma. Inte ringar eller smycken på mig idag heller. Lite tråkigt. Glömde min ring hemma. Lovely! Får överdosera mig själv med ringar och halsband imorgon istället. Men med håret i en tofs och mina glasögon så såg jag allmänt cool ut ändå!

Tröjan köpte jag i helgen när jag och mamma var på stan. Fick också med mig en vinterjacka och en annan tröja hem men de visar jag någon annan dag. Ha en bra kväll och godnatt på er! ♥

Hitta drömtapeten medans inspirationen suger.



Hej på er
! Måndag är underbara men inte denna. Iofs har dagen varit helt okej som den brukar men har känt mig rackarns klumpig idag. Spillde hela linnet med kladdkakesmet. Från och med nu ska jag alltid ha förkläde när jag bakar! En massa andra saker som inte brukar hända här hänt idag. Fast kommet inte på något speciellt. Denna dagen har nog varit bra då. Ja, ni hör ju. Jag är vimsig också.

Efter skolan så cyklade jag och Vendela till Colorama och kollade tapeter. Hittade min drömtapet så den ska jag ha i mitt rum. Men jag visar er den inte. Inte innan mitt rum är klart och min tapet är uppe på väggen. Ska bli kul att få visa er och ska bli kul att få inreda. Sen bakade vi kladdkaka idag, mums! Vi skulle plugga ocks men vi fastnade framför datorn tyvärr. Får plugga extremt mycket imorgon och nu ikväll om jag orkar... som jag inte gör.
Inspirationen suger också. Hemskt var negativ jag är.. Hatar det. Humöret har varit super idag men jag är trött efter en lång skoldag!

Har ni underbara människor tips på vad jag kan blogga om? Ge mig tips och ni är underbara (fast det är ni redan). Ni är extra underbara då. Kram! ♥


Höstens alla färger i bild och musik.



Alla höstens färger som finns på trädens knoppar är snart nere på marken och är redo för att ruttna. Snön kommer snart alla falla och vintern kommer att vara här. Idag är det trots allt 24 oktober. Exakt 2 månader kvar till världens bästa dag Julafton.

Idag fick jag knapra ihop ett tidsinställt inlägg eftersom jag ska iväg och kolla tapeter till mitt rum idag även plugga till provet som vi har på torsdag. Missade ju tre dagar pluggning förra veckan för jag var sjuk. Ajdå! Men vem bryr sig. Att var sjuk är skönt ibland. Fast inte allt för länge. Hoppas ni har haft en bra dag idag och kommer att ha resten av dagen. En låt delade jag med mig i dagens inlägg också. En låt av mina favoriter Melissa Horn.

Vi hörs senare! Puss & Kram ♥

Inredningstips, nya tapeter och nya färger!



Hej på er allihopa! Hur mår ni? Jag har nu vaknat och ätit mig lite frukost. När jag vaknade idag hade jag ingen röst. Bokstavligen. Men efter lite prat och vattendrickning så är den nästan tillbaka. Jag älskar att vara hes så jag borde vara glad nu. Men jag är inte det för det är så jobbigt när halsen svider och rösten låter helt konstigt.

Men i alla fall. Idag när jag inte har något för mig så ska jag sitta och planera mitt rum in i minsta detalj för det ska renoveras nu på lovet! Jag funderar på en stor fototapet vid sängen och beige färgade väggar runt om och lite nya möbler. Så nu ska jag leta vidare på internet se om det finns något fint jag kan använda och köpa till mitt rum.


Jag tänker så det knakar om rummet. Ska det vara lite ljust och lantliget eller rosa och tjejigt. Jag får fundera vidare på hur rummet ser ut. Visserligen passar inte klädhängaren in med allt annat i bilden men en klädhängare vill jag ha. Jag får leta efter en snygg. När jag är helt klart med mitt rum om någon vecka så visar jag er. Kram! ♥

Minnen och skratt bakom filmer från förr



Vilka fina minnen som kommer upp och skratt man får när man kollar på gamla små filmer man gjort med sina vänner. Dags för reklam filmerna blir man ju nästan gladast över för det är de man lagt ner mest jobb över och skrattat åt mest. Har ni sett våra dags för reklam filmer? Nedanför här är den sista dags för reklam trean.



Vad säger ni om den? Vi är helt sjuka och konstiga. Jo, det vet vi redan. Men vi är hur vi är. Walla walla. Har ni inte kikat in bland min kategori med videoskan ni ju göra det någon gång! Klicka HÄR för att komma till en av våra andra filmer, cirkus filmen.

Ledsen att jag inte hörde av mig igår. Hade mysigt i stan med mina bästa vänner och på kvällen vart jag på tjejkväll hos Hannis men är tillbaka nu. Hejdå. Ha en bra kväll! Kram ♥

En kort update om mitt normala liv.



Hej på er!

En bild på en bricka och en bild på suddiga mig fick göra bilderna för detta inlägg. Har inte rört kameran idag därför fick jag ta bilder från gårdagen. Hur har ni det? Bra hoppas jag.

Jag mår super, frisk och glad som vanligt. Känns skönt att vara mig själv efter fyra dagar av feber och tät näsa. Dagens skoldag började med skolbio. Chilledechill, vi såg på en film som hette Hämnden. Helt ok film! Sen prov på eftermiddagen och det hade jag såklart pluggat på jätte mycket, not. Men det gick bra ändå.

Imorgon efter skolan blir det mys med mina favorit tjejer på espresso house. Fik, mys och prat. Tänk om det snöat också när vi sitter där? Perfect moment liksom! Men kanske inte. Vänta. Holy macaronie! Det är snart november! Tiden går så fort och dagarna bara springer iväg. Snart är vi inne i 2012 och bränner huden i Grekland och fotar havet igen. Sommaren är snart här innan vi hinner blinka. Men jag vill ha vinter först och JUL!

Ni har väl inte missat Justin's JULLÅT? Om inte klicka HÄR för att lyssna. Bästa jullåten ever! Hans släpper ju en julskiva snart och kaboooom hej hopp vad glad jag är för det! Ha en bra kväll! Kram ♥

Tattos - what about them?


Jag vet att jag är för ung för att redan tänkta på tatueringar men det är så freaking coolt! Fast egentligen kan man bara måla något på kroppen och fylla i det varje gång det åkt bort och voliá där har du en tatuering! Då kan man ju ha flera olika och ta bort dem när man tröttnat! Men det vill jag inte, det är inte samma sak som en riktig.

Jag vill ha en mustasch på fingret, fåglar på handleden eller varför inte "FUCKYOU" på insidan av läppen som "Imfancy"?
Fast det kanske är lite för mycket. Jag menar hur kul är det att ha Fuck you på kroppen när man är 50 år? Inte alls kul.
Fast tror ni att Fannys är äkta? Det ser inte ut som det om man kolla noga. Hihi. Eller vad säger ni?

Men en tatuering ska jag skaffa mig när jag blir äldre. Kenzas tatuering är fina. Om jag ska ha en tatuering så ska det vara något fint och tänkvärt och inte t.ex en stor zebra på ryggen. Utan något litet, fint och sött.

Vad tycker ni om tatueringar? Vill ni själva ha någon tatuering när ni blir äldre eller har ni kanske någon? Kram ♥


Yo Peepz! Whatzup? Just chillin'





En stege ner



En fågel viskade i mitt öra och sa att ni läsare tycker jag bloggar dåligt. Jag försöker så bra jag kan. Ni vet ju att jag inte vill skriva ett inlägg med dåliga biilder eller utan bild. Det ska vara bra bilder och en lagom bra text.

Har även fått frågor i kommentarfältet. SKRIV MIG FRÅGORNA I BLOGGSVAR! Det är därför jag har bloggsvar för att jag inte vill svara på frågorna i inlägg. Inte ku latt läsa sånna inlägg för andra som inte vill ha svar på frågan.

Men jag säger lite snabba svar på de frågor jag fått hittills. Men efter detta varje fråga jag får från er, skriv det i bloggsvar om ni nu inte har blogg för då svarar jag på den hos er. Det blir bäst för oss alla vet ni! ♥
Nettan är min moster. Hur jag gör bilden spegelvänd kan du läsa Här. Mustasch-ringen kommer från juveliassmycken som jag skrev under bilden.

Varför bloggar jag nu? Jo, för jag är hemma idag med. Tredje dagen i rad. Det börjar blir långtråkigt men idag är det den sista dagen jag är hema från skolan på länge hoppas jag. Imon sticker jag och träffar mina underbara vänner igen. Kram ♥

Texter som står för sig själva.




Bilder av mig men texterna har jag lånat. Act like a lady, think like a boss, you go girl!


It's monday it's weheartit monday!



Tjo svejs alla friska människor! (hej på er som är sjuka också och krya på er).

Hur har eran dag varit? Bra hoppas jag. Min har varit mindre bra. Var hemma från skolan idag. Orkade inte, så stanna hemma ibland måste man skolka. Nej skoja bara. Jag är sjuk. Precis som igår fast på bättrings vägen hoppas jag. Vaknade upp med feber och en rackarns tät näsa. Får stanna hemma imorgon med tror jag. Det är ju alltid bra att stanna hemma en extra dag. Idag harjag inte gjort mycket ska jag säga er.

Har försökt mösa mig upp från soffan och blogga om något kul men kom inte på något. Bättre att inte blogga än att blogga om något tråkigt, men det är ju min åsikt. Kollat hela säsong 1 av Gossip Girl idag. Såg runt 10 avsnitt. Hej Beroende tjej!

Hoppas att ni får en awesome kväll änglar! Sköt om er. Kram ♥

Idag mår jag inte bra. Trött och varm, chalala!