EN TYST VECKA


fyra senaste från instagram. lite mer social där vill jag nog påstå @linnbank
 
en vecka av tystnad. har skrattat, gråtit, blivit stolt och samtidigt mycket besviken. gått på kurs, uppdaterat instagram, jobbat, dansat, blivit lycklig över vårvädret och gått på bio (captain america var amaaazzing). idag ska jag träffa mina girls och hälsa på min morbror + njuta lite extra över min sista lediga dag innan ännu en tuff vecka kör igång. pusss

ULTIMATE SUMMER OUTFIT


Ultimata sommaroutfiten
 
 
här har ni min ultimata sommaroutfit. precis så här vill jag se ut en fin sommardag. med blommor i håret och kjol tillsammans med randigt. dessa sandaler från vagabond har jag fallit för så det kommer nog blir ett par sandaler i liknande stil till sommaren för linnsan. tror inte jag kommer satsa på shorts i sommar utan lägga ner tid på att leda efter fina kjolar och klänningar istället. vad tycker ni? vad är viktigast i sommar? klicka på bilden om ni vill se var allt kommer från.

TOO MUCH EGO


pälsis från h&m. jeans från topshop. tröja från h&m trend. skor från jeffrey campbell
 
ganska skönt med (nästan) en pluggfri helg. det är fredag och mitt humör är strålande. önskar er en fin helg och dag. pusssss

DETALJER


 
vad ska vi göra sa hon med ett försiktigt leende
aldrig någonsin har jag känt mig så rastlös men ändå haft så mycket att göra
cœur de pirate? oui
och självfallet svart från topp till tå tillsammans med glittriga fötter.
 

BLAND KAOS


 
det är söndag. solen sken på förmiddagen och vips så förvandlades både himlen och mitt humör till grått. ska göra mig en kopp te och skriva novell så det ryker. har lite grejer som alltid ska göras så det är bara att sätta igång. just nu lockar inga läxor utan hellre fina dagar med vänner men livet as a pluggande student svider ibland. ha det megafint darlings och hoppas ni är laddade inför en ny vecka ♥

STARTEN PÅ VÅREN


 
igår var starten på våren för mig. premiäranvände min jeansjacka och kände mig så himla lycklig. tror inte jag är ensam om att längta efter varmare tider men nu känns den äntligen lite närmare. när solen står på himlen och när den skiner på vägen till skolan, åhhå happy times. hah, jag är verkligen inte deprimerad längre. när det är mörkare tider går jag in i depression men not anymore. nu är glada linnsan tillbaka.

B R O W N


 
har faktiskt inte visat er min nuvarande hårfärg. köpte mörkbrun hårfärg lite spontant i måndagskväll och dränkte håret när jag kom hem. hmmm så jäkla jämt vet jag ju inte om det blev men who cares. så blir det när man inte orkar gå till frissan varje gång. känns skönt med lite nytt, trivs i det mörka faktiskt. så nu kan vi checka av mörkbrunt hår och börja fundera på nästa hårprojekt.
 

GLITTER VANS


 
wihoooo. första paret skor för i år. blev KÄR i dessa i sthlm och hade redan planer på att tillöka min vanssamling så dessa fick det bli. glittrar en massa, åh kommer bli så vackra i vårsolen. dock är de lite stora men med en sula i ska det nog inte vara några problem. wiho. materiell lycka och idag är jag dessutom överlycklig och lättad. alla hemska prov är över så nu kan jag börja leva lite igen.
 

STOCKHOLM


 
hej på er alla finingar. jag har haft det toppen i stockholm. avicii vad AMAZING. aldrig dansat med sånt ös innan, mäktigt med andra ord. vi fikade också i gamla stan och fick varm choklad i varsin skål, besökte fotografiska igen och hade det riktigt kul med laura och johanna. vi hann med shopping alla dagar, bastumys och mellomys. 
 
kom hem med stress inför dagens matteprov men nu är det över och jag kan fokusera på endast ett prov istället för 3. skulle ha tre stora prov veckorna efter varandra, två är gjorda. bara ett kvar sedan kan jag pusta ut.