IN THE KITCHEN


 
hallå darlings! nyss hemkommen från en jobbig skoldag. har avklarat ett kemiprov så nu släppte lite tyngd från axlarna. ska stresspacka resväskan för ikväll bär det av till huvudstaden!! iiih så skönt att dra iväg för ett tag. kommer hem på söndag så vi hörs nästa vecka. ciao ciao 

BALENCIAGA SS14


 
 
fastnade framför en massa modevisningar häromdagen och måste nog säga att balenciagas ss14 föll mig i smaken. riktigt stilren precis som jag vill ha det. vad säger ni? har ni någon vårkollektion som ni gillar extra mycket? men höstvisningarna är redan ute så jag ska börja ta tag i att kolla igenom höstmodet för detta år. 

SPORTLOVSMUMS


 
fick sug av att baka så slängde ihop en röra med chokladbollsss. recept från foodporn och ja, dessa blev faktiskt goda. har testat säkert 10 olika så kallade "nyttiga" chokladbollar och inga har riktigt blivit i min smak men dessa funkade riktigt bra. slängde dock i lite socker och kaffe i för extra god smak så nyttiga nja men goda, jajamensan. 
 
och förövrigt är lovet i full gång. fast lov betyder inte riktigt "lov" för linnsan. jag försöker att ägna mycket åt plugg eftersom dödens veckor kommer igång efter lovet. kemi, matte och fysikprov. hjälp mig snälla. 

SATURDAY


 
 
är oerhört lycklig idag. har planerat en massa sommaroutfits och kollat modevisningar stor del av dagen. startade dagen med ett kort träningpass och istället för jobb såg jag när kalla tog hem guld (vilken power). nu sitter jag med spända ögon och kollar hockeyn. trivs extra bra under vinter-os. pusssssss

ALLA LOVERS DAY


hej darlings. sitter med elle i högsta hugg (aaah trendbibel och vårmodet, happy) och har konståkningen igång på tv. såg slutet av hockeyn dessutom och med vinst igen blev jag riktigt glad. och ja idag är ingen vanlig dag. det är alla hjärtans dag. ska umgås med mina fina tjejer ikväll och ha riktig alla-hjärtans-dag-mys. ha en bra dag!! massor av pussar och kramar från mig 


MONKI JACKETS


jag måste dela med mig av dessa snygga jackor från monki. de skriker på mig. den silvriga tjuter av ballhet och den svarta vill jag bara ha. är plånboken på min sida när jag drar till stockholm unnar jag mig gärna någon av dessa finingar.

LATEST


 
har lunchat på stan, fikat med bästisar, åkt skridskor, firat födelsedag, blivit glad och både ledsen över vädret. här ovan är en del av mitt liv från mobilkamerarullen. jag har en vecka kvar till lov, någon som har det denna kommande veckan? lycko er, jag måste kämpa en vecka till. pussar 

STUDY STUDY



hej darlings. jag har det fullt upp. precis klar med fysiken och nu ska här börjas med kemi. sedan tar jag en paus och drar till gymmet och tro inte att jag får vila efter det, efteråt blir det spanska för full rulle. går och oroar mig för om jag valt rätt linje. det varierar från dag till dag men idag känns det bra. Ska välja inriktning snart och vi får se hur det blir med det. jag är på strålande humör och hoppas innerligt att ni är detsamma.



JA TACK


 
Yey
 
har blivit helt kär i den svarta klänningen från h&m på bilden ovan. den kostar inte många lappar. hittar jag
den så kan jag nog tänka mig att slå till. just nu vill ta tåget upp till götet, shoppa loss på topshop och weekday. någon som vill hänga med?
 
har åkt skridskor med bästisarna, sprungit på gymmet och pluggat idag. har två veckor kvar sedan lov.
workworkwork. ha det bra, xo