GRILLKVÄLL


 
Spenderade kvällen hos morfar i går för att fira morfars födelsedag. Fick lekt med kusinerna och skrattade en massa. En fin sommarkväll som avslutade ännu en vecka. Denna vecka är planerad med konsert, shopping och jobb så jag välkomnar den med öppna armar.
 

BIRTHDAY


 
Vida byxor från Gina Tricot. Snygg klocka. Nya urbanears och New Balance skor.
 
Min födelsedag närmar sig och detta år önskar jag mig en fin klocka, sköna skor, hörlurar och sköna brallor. Nödvändiga saker med andra ord. Byxorna ser helt underbara ut och jag tänker mig många sköna skoldagar i dessa slappa brallor. Hoppas på fint väder dessutom, jag vill ha en fin födelsedag.
 

IT'S ALL ABOUT THE SHOES


 
Här har vi min spontanshopping från gårdagen. Kikade förbi på vagabonds skoutförsäljning och kunde inte låta bli att köpa två nya par skor. Det är både bra och dåligt med att bo i en skostad som är full av utförsäljningar. Man shoppar skor men förlorar också mycket pengar. Men det är det värt.
 

STRANDHÄNG


inspiration från denna tjej.
 
Denna soliga dag har bestått av strandhäng och spontanshopping. En ledig dag dessutom, väldigt skönt. Nu väntar en lugn kväll med lite grillat och mys. Vad har ni för er dessa fina sommardagar? Och ja, jag ändrade lite i designen igen. Behövde få bort det gamla.

KARPATHOS


Fina Apella beach.
 
Här har vi lite bilder från min resa. Jag var iväg med hela familjen och hade en hel vecka som bestod av avkoppling vid stranden och svalkande stunder i havet. Vi bodde i Ammoopi som var riktigt lugnt och fint! Tog en båttur till den fina stranden Apella där vattnet var magiskt. Ja, vad ska jag säga. Jag kan inte säga mer än att det var riktigt bra och jag behövde verkligen denna resan. 
Någon av er som kanske har varit på Karpathos?
 

PÅ SVENSK MARK


 
Hej vänner! Nu är jag hemma efter en himla härlig vecka på Karpathos. Det har varit underbart väder och jag har ätit en massa god grekisk mat. Skönt att vara hemma men samtidigt tråkigt att lämna den fina ön men även hemresan måste göras och nu är jag tillbaka i verkligheten. 
 

PÅ ÄVENTYR IGEN


 
hej vänner. spontanbokade en resa till en liten ö i grekland och jag åker redan i morgon. senaste tiden har jag jobbat, spenderat tid vid havet, gått på bio och njutut av sommarvärmen. men nu ska jag iväg mot förhoppningsvis varmare grader. ha det fint! och så kommer jag tillbaka med en massa sommarbilder om cirkus en vecka. ciao
 

SEE BY CHLOÉ


 
Var shoppingsugen och spontanköpte denna snygga necessär från See By Chloé efter jobbet idag. Blir jättesmidig att ha i handväskan med behövliga saker. Köpt på No.30 i Varberg.
 

SISTA FRÅN DET BÄSTA


 
 
här är en drös med bilder och jag saknar det redan. skrek mig hes av alla konserter och blir helt varm i hjärtat av att se bilderna. jag har verkligen haft det roligt. allt jag sett fram emot är nu över. vad ska bli nästa äventyr? får försöka hitta på något kul. idag står jobb på schemat och mys med två vänner för att catcha upp lite. ha det bra allihopa.