BLACK


 
det var väl inte bara jag som använde liknande plasthalsband när man var mindre? well tro det eller ej så köpte jag mig ett nytt idag och jag tror att jag är lika förtjust i det nu som jag var när jag var mindre. lite nostalgi sådär, och var finns det? på självaste gina tricot. 

KLIPP KLIPP


 
och där åkte ännu lite mer hår av. meet my new haircut. kort, kort och ljust. känns skönt med både ljust och kort inför sommaren. kom hem från frisören ganska förstörd och var inte alls nöjd. men det handlade bara om att vänja sig för nu är jag nöjd. mitt slitna hår är borta och nu ska jag ta väl hand om det. någon mer än jag som skaffat ny friss lagom till sommaren?
 

THE ROYAL CONCEPT


 
dans, svett och the royal concept på meters avstånd. och glädje, en hel massa glädje. fy fan vad bra och snygga dessa är. hjälp. detta var så underbart.
 

LITE AV LIVETS GODA


 
elle och jordgubbar. kan inte bli mycket bättre. det är lördag. jag mår bra och solen skiner. antagligen royal concept om en stund och ja, det kommer bli ganska nice.
 

ANDAS UT


 
vaknade med en tung kropp. har haft en hemsk vecka med två stora prov men ä-n-t-l-i-g-e-n är det över. jag firade att jag har klarat av den jobbiga veckan med att äta ute tillsammans med familjen och efteråt tog jag årets första dopp med bästisarna. cyklade hem barfota och har gått i hängselbyxor hela dagen. hello summer, I do like you. jag mår bra nu och snart är allt detta hemska plugg över. 
 

SIA


 
när musikvideon släpptes blev jag helt paff över hur himla vacker denna video är. har ni inte redan sett den tycker jag att ni ska se på sias senaste video. så underbar flicka som dansar, åh allt är så fint. lite kuslig men samtidigt så enormt vacker. bigplus
 

SUMMER READY


 
eller jag lite åtminstone... meet my new flower bikini. jag är helt kär i den, mycket nöjd med mitt köp. om ni undrar var den är köpt så är den från h&m.
 

OM LIVET


@augustiqueen på insta nu för tiden.
 
det blir så ibland. att tiden rinner iväg och man hinner inte med allt man vill. just nu har jag fullt upp i allt jag kan. jag har stora prov framför mig och nationella är igång, tack och lov är snart alla över. jag avslutade dansterminen igår med två föreställningar och hade så himla kul. så den senaste tiden har jag hunnit med ·plugg·dans·fika·träning·och andra vardagliga saker. blivit besatt av game of thrones så det är nog framför den serien jag sitter ett bra tag framöver. nu ska jag steppa och sedan dyka ner i kemiboken. full rulle all the time. ha det bra!
 
om ni har någon minut över hade det varit kul att höra om ni har något tips till kommande inlägg eller om ni undrar något. skulle en frågestund vara trevligt? skriv gärna vad ni har på era hjärtan ♥

VALBORG


 
två matbilder från min valborg. vad är ens valborg? jag hade det i vilket fall väldigt mysigt med mina tjejer. vi åt god mat, mycket god efterrätt och så tog vi en sväng ner till brasan. hur var er kväll?
 

FINT ÄR DET


 
alla vackra blommor gör mig så himla glad. allt är så fint överallt. tog mig en promenad och fotade grenarna en varm aprildag. nu är det maj och sommarmånaderna närmar sig.