BACK WHERE I BELONG


 
Min paus är över och en ny start är igång. Jag känner mig som en ny person och jag är redo att välkomna er in i mitt liv igen. Både jag och Laura tog bloggpaus hon är redan i full gång och nu är det min tur att komma tillbaka till blogglivet. Måste erkänna att det varit himla skönt att vara utan bloggen men det är här jag får uttrycka mig och här får göra precis som jag vill, så jag ska ingenstans. 
 
Jag har saknat er så! Hoppas ni är lika taggade som mig inför min nya start. Jag har funnit ny inspiration så nu kör vi! Min design är vit, ljus och enkel. Lik som Lauras men ändå inte. Den blev klar för ett tag sedan och sen dess har jag bara velat starta igång bloggen. Hoppas ni kommer att trivas och stanna kvar. Kramar och pussar. Wihoo nu kör vi!!

LATEST 24


bästismys i massor // sleepover // matlagning som blev en mumsig laxmiddag // fruktte med jordgubbar // pratat om allt och inget // pannkaksfrukost på café // spontantripp till kungsbacka // cola i glasflaska // myst i vårsolen // första uteglassen // shoppat // traskat runt i pappas jeansjacka som är i extrem oversize // varit lycklig //

MAY I HAVE A CUP OF TEA?


 
Under påsklovet tog mammsen, jag och bästis en tripp till gekås. Fick med mig hem lite nödvändiga saker och denna vackra mugg ovan!!! Är en perfekt te-kopp och fatet till prefekt storlek för att fylla lite frukt och mumsmums vid sidan om. 
 
Under påsklovet tog mammsen, jag och bästis en tripp till gekås. Fick med mig hem lite nödvändiga saker och denna vackra mugg ovan!!! Är en perfekt te-kopp och fatet till prefekt storlek för att fylla lite frukt och mumsmums vid sidan om. Under påsklovet tog mammsen, jag och bästis en tripp till gekås. Fick med mig hem lite nödvändiga saker och denna vackra mugg ovan!!! Är en perfekt te-kopp och fatet till prefekt storlek för att fylla lite frukt och mumsmums vid sidan om.